Jump to content
BulForum.com

Уникален позлатен Vertu (replica)


Recommended Posts

ЦЕНА в търговската мрежа: 650 лв.

ЦЕНА тук: 320 лв. !!!

 

93805f282291cf0d83a3c02ca64bb878.jpg

 

 

 

Какво получавате за посочената цена :

 

- телефон, работещ с 2 SIM карти едновременно (без превключване)!

 

- страшно издържлива батерия – 2 броя, 2000mAh !

 

- притежаващ камера, размер на снимката 1280 х 1024

 

- малък и компактен. Размери само : 114 x 50 x 12 mm !

 

- ултра лек. Тегло само 85грама !

 

d9e533cab075d809eda06c9c6784e518.jpg

 

Други параметри :

- 2.6'' QVGA TFT дисплей (touch screen), 320 x 240 pixels, 262K True colors

- Два говорителя - 64 chords and high quality stereo speakers. Подърж а следните аудио формати: MP3.Midi,WAV, AMR

- Аудио MP3 плеър: два говорителя, подържа balancer и backstage

- Видео плеър: подържа следните видео формати: 3GP, MP4, подържа пълен екран на изображението.

- Формат на снимката: JPG, GIF

- Подържа до 4 GB Micro SD T-Flash Card, подарък 256MB Micro SD card

- Трансфер на данните, през USB порт и чрез U-disk

- Могат да бъдат записани 300 имена в address phone book и 200 SMS-а, подържа MMS

- Има алармен часовник, калкулатор и др.

- Подържа: WAP 2.0/GPRS 10, High Speed Internet, SMS, MMS

- Подържа руски и английски език.

- Време на разговор с пълно заредена батерия 200 - 280 мин.

- Standby време с пълно заредена батерия 200 - 300 часа

- Аксесоари освен батериите : един комплект hand free стерео слушалки, зарядно и 256 MB T-Flash micro SD card.

Може да се види и тества на място или изпращам с Еконт до всяка точка на България, с опция да се отвори и пусне преди заплащане!

 

Още инфо тук : http://online.free.bg/gsmvertu.html

Link to comment
Share on other sites

На кой модел Vertu прилича това? Питам защото на мен повече на Privileg X6 ми го докарва... И по цена като гледам е баш толкова и той....

Link to comment
Share on other sites

На кой модел Vertu прилича това? Питам защото на мен повече на Privileg X6 ми го докарва... И по цена като гледам е баш толкова и той....

съвсем точно го каза.... :punk

Link to comment
Share on other sites

Верту, Привилег....който му харесва да ми пише, по описание се води реплика на Верту!

:zzz

 

По описанието написано от теб. Аз това питах на кой модел Vertu е реплика. Вълнува ме и затова питам. Ако не ми пукаше нямаше да се хабя да натискам копчетата на клавиатурата си...

Link to comment
Share on other sites

Бъзикаш се вероятно, защото ето истинския Vertu Signature:

 

signature-2006-1.jpg

 

Ето го и леко по-голямо:

 

vertu-signature-model-2006.jpg

 

 

 

 

А ето и твоята реплика:

 

17.jpg

 

 

 

Ето и Privileg X6:

 

pic_3_1479.jpg

 

 

 

Настрана подредбата на цифрите е китайска (т.е. * и # са отстрани а не отдолу) така че е пълен абсурд да е реплика на европейски телефон според мен. Щях да ти спестя последния си пост и даже се чудех дали да не си взема отнякъде подобна реплика че последния ми телефон нещо не ми харесва (Nokia 6300) и ми прави номера та що да не пробвам някое китайско изделие... Но определено трудно ще мине това за копие на някоя нокия особено пък Верту....

Link to comment
Share on other sites

те админите се пънат да трият "ненужни" постове ама не се сещат да изтрият тая нелепа тема или пък поне да я редактират......

 

 

човека решил че продава реплика на верту и че и сайт даже си направил , пък и то тва не е просто обикновенна реплика , тва е реплика на китайско менте....... на всеизвестната и наложила се с годините марка привилег....... те тва е голямата далавера , даже според мене под 1000лв не си заслужава да го даваш тва произведение на гсм индустрията , не всеки може да се похвали с реплика на нещо струващо стотинки :lol:

Link to comment
Share on other sites

На бъзиците - ей туй : (finger)

 

Който не иска да не купува!

 

Относно корекцията за модела - ми снимките, които си сложил наистина са на посочения от мен модел, но той /модела/ има разновидности. Освен сребърни, има и златни версии. За повече инфо, влез в официалния сайт на Варту, или просто напиши "Vertu" в гугъл и разгледай. Но като цяло - и ти си прав ! И това е този модел.

Справка :

http://www.discusswireless.com/blog/presen...ve-cell-phones/

vertu-signature.jpg

 

още :

vertu_signature_diamonds.jpg

 

още : http://www.ecvv.com/offerdetail/I1951648.html

China_Product_C2008329164116289196_Vertu_Signature.jpg

 

Не са ли красиви а ? :blink: Ама от цените им боли глава ... :wacko:

 

За "спеца" , дето се изказва неподготвен, никога не съм крил, че това е реплика! Като можеш, намери си телефон, който е с 2 SIM, с камера, и тъч скрийн и т.н. за по-малко пари. Факт е , че предпожения от мен телефон изглежда "гъзария" и в краткото време в което го пробвах - не дава никакви проблеми. Боли го ..... евентуалния купувач, че бил копие на оригинал! Щом ти върши работа, кво лошо? Не е ли България страната на ментетата? Като станем друг стандарт, ще носим оригинални стоки, дотогава ....

 

Ако админите преценят - нека преместят или премахнат темата. Мисля обаче, че това е сектор за продажба и трябва да има доза лична свобода. И е хубаво да не се нападаме взаимно, а да мислим по-позитивно.

Link to comment
Share on other sites

Добре де, аз още не мога да проумея - казваш че е реплика на Vertu. Попитах те на кой модел верту ти се бъзикаш. Покажи измежду милионите снимки на верту на коя точно прилича защото приликата с Privileg X6 е много по-голяма отколкото с кое да е Vertu.

 

Колкото до ментетата и оригиналите - ако поне малко си чел за Vertu щеше да знаеш от какво е изработен корпуса, от какво е изработно покритието на екрана, какви скрити екстри има той и т.н. за да може нещо да се нарече негово копие. Най-малкото погледни подредбата на клавиатурата и ми покажи един телефон европейска а не китайска изработка с подобна клавиатура!

 

Още по-малко че твоя даже не прилича изобщо на кой да е модел Vertu, така че единствения критерий според който телефона който продаваш е реплика на Vertu е твоята дума и това че е телефон. Със същия успех аз мога да почна да твърдя че телефона който продаваш е реплика на Vodafone 225 и да искам да го купя за 15лв защото оригиналните Vodadfone 225 вървят за по 25-30лв парчето...

 

Мисълта ми е че стоката която продаваш не отговаря на заглавието. Има копия, да и те приличат на снимките които си показал в последния си пост. Докато твоя не прилича ама изобщо.

 

И последно - има ли наистина позлата или и за това си излъгал и е просто лъскава жълта боичка? Защото погледни отново какви си ги писал: "Уникален позлатен Vertu (replica)". Че не е копие на Vertu вече се разбрахме, сега кажи за златото доколко е минало покрай него?

Link to comment
Share on other sites

djadomraz, почваш да ме дразниш !!!

 

Искаше модел - дадох ти , искаше снимки - дадох ти

Ти какво искаш - телефон за 320 лв с материали, от които правят и оригиналите ли ? имам изненада за теб - Е, НЯМА ТАКЪВ !!!

Относно приликата с Привилег - може и да има такава , ама посочи ми Привилег с комбинация - черно и златно, щото аз, макар и аматьор в познанията си , не съм виждал.

По точка следваща - какво й има на клавиатурата ? да не би да е с китайски цифри ??? :lol:

Какво продаваш и ще продаваш ти - си е твоя работа , аз си държа на своето. Като не ти харесва - пътя, чантата и ...мисля че си чувал доста поговорката по твой адрес. Щом съм си направил труда да намеря такъв телефон, да го пусна за продажба и да отговарям с името и личните си данни за него, ще си нося и отговорността. Съветвам те и ти да направиш същото, защото досега освен нападки от твоя страна, друго не виждам. Като не ти харесва - недей купува!

 

Относно позлатата - ела лично да ти позлатя един телефон, че после да не се съмняваш и в това.

 

6fbe9496_0040000234677_l.jpg

 

djadomraz, върви при жената... разведри се малко, стига с този песимизъм.

 

P.S. Лични извинения на администраторите, ако тонът ми е малко груб и извън техническата част на покупко-продажбената политика, но такива "субекти" само петнят доброто име на форума.

Link to comment
Share on other sites

дядо мразе не се занимавай.... индивида не е от най-умните , ти му обясняваш че има разлика в подребата на клавиатурата той ти вика кво от тва да не е китайска ......

 

 

отделно трябва да си малоумен за да вярваш че тва верту което ти си дал има нещо общо с тоя боклук който ти продаваш , не че имам нещо против тебе и против смотания ти телефон ама просто нямат нищо общо нито като прилика нито като функции , може би единственното общо е че и двете неща са ГСМ-и...... нищо друго , и само за сведение , реплики на вертута в дубай струват по 100-150$ , ма реплики дет приличат на оригинала........ ;)

Link to comment
Share on other sites

мдаа, най-добре и двамата не се занимавайте!

zlobil, като си толкова на ТИ, вземи си от Дубай! да не би да ти го ръгам в ръцете? zlobil, това изказване - кой колко бил умен, като гледам аватара ти, и ти не изпъкваш с интелект май.

 

Факт е, че вече няколко продадох, а 1-2 от купувачите ми се обадиха, че са възхитени, и да искат по още един. И това е след като са го ползвали известно време.

 

ccdf86118584171dffd19aee8bfb696c.jpg

 

Но всъщност какво ви се обяснявам ? Явно и сега се проявява типичната българска черта- да гледаш в канчето на другия без да погледнеш себе си. За завист и злоба- няма да говоря.

Link to comment
Share on other sites

Искаше модел - дадох ти , искаше снимки - дадох ти

 

Нищо подобно. Съчини си модел който няма никаква ама АБСОЛЮТНО НИКАКВА ПРИЛИКА с това което продаваш.

 

 

Относно приликата с Привилег - може и да има такава , ама посочи ми Привилег с комбинация - черно и златно, щото аз, макар и аматьор в познанията си , не съм виждал.

 

Да ти кажа ли от кои няколко книжарници за художници можеш да си набавиш боички със златен цвят?

 

 

По точка следваща - какво й има на клавиатурата ? да не би да е с китайски цифри ??? :lol:

 

За 15ти път казвам - ПОДРЕДБАТА. Обърни внимание къде са разположени *-та и #-а при оригинала и при така нареченото копие.

 

 

 

Какво продаваш и ще продаваш ти - си е твоя работа , аз си държа на своето. Като не ти харесва - пътя, чантата и ...мисля че си чувал доста поговорката по твой адрес.

 

Въпроса е че заглавието ти е подвеждащо пък ти си дръж на своето...

Link to comment
Share on other sites

мдаа, най-добре и двамата не се занимавайте!

zlobil, като си толкова на ТИ, вземи си от Дубай! да не би да ти го ръгам в ръцете? zlobil, това изказване - кой колко бил умен, като гледам аватара ти, и ти не изпъкваш с интелект май.

 

Факт е, че вече няколко продадох, а 1-2 от купувачите ми се обадиха, че са възхитени, и да искат по още един. И това е след като са го ползвали известно време.

 

Но всъщност какво ви се обяснявам ? Явно и сега се проявява типичната българска черта- да гледаш в канчето на другия без да погледнеш себе си. За завист и злоба- няма да говоря.

 

 

 

ооо не разкри ме че завиждам на невероятният ти телефон........ дай боже на всеки по 1 такъв..... аз реплика на телефон няма да си взема никога щото си е компромис със самият мене....... не ми обяснявай аватара къв ми е продавай си китайските боклуци и си спести такива тъпотии как ти завиждаме на "бизнеса" и затва ти разваляме темата , факт е че тва дърво което продаваш няма общо с верту ....... а и никъде не съм споменал че съм умен, споменах че ти не си ...... има разлика

Link to comment
Share on other sites

Следващият, който пусне пост в темата, в който да си личи, че няма интерес за покупка - автоматически ще се сдобие с 20%+забрана за писане във форума изобщо (за определено от мен време).

Постове няма да трия, за да не каже Злобил-а, че след админите и модераторите са започнали да му трият постовете.

Мисля, че всички разбраха какъв е моделът и какъв според някои трябва да бъде. Надявам се, че сте ме разбрали и мен, щото от вчера ме цепи главата и съм пил 3246354 обезболяващи без особен ефект, а като съм в такова състояние съм много нервен и скоро май ще си проличи. :excl:

 

П.П. Затварям темата за половин час и ще я отворя отново в 18.45.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...