Jump to content
BulForum.com

Идеалния начин да си топлиш ръцете през зимата

Recommended Posts

IMG_7895.jpg

Топка - 5лв.

Снежен човек - 6лв.

Сърце - 7лв.

(имам и от трите модела по няколко бройки)

Не допускайте никога повече пръстите ви да измръзнат от студ! Представям ви едно от най-новите достижения на съвременната химия. Пакетчетата са пълни с прозрачна течност. В нея плува малка метална пластинка. Когато щракнете с пластинката, течността вътре се втвърдява и след 5 секунди започва да отделя енергия.

Пакетчето се затопля до 50° C и остава топло до 15-20 минути. Мушнете по едно такова пакетче в джоба си, докато разхождате кучето, когато сте на ски, на зимен риболов или просто чакате на спирката вечно закъсняващия автобус.

След като течноста вече се е втвърдила и е студена, пакетчето се слага за 10 минути във кипяща вода и е годно отново за употреба (след като изстине естествено) Процедурата може да се повтаря до 1000 пъти

Тука може да видите нагледно -

И аз се нареждам за едно СЪРЦЕ ако е останало,може евентуално и един Снежко.

Драсни едно ЛС да се разберем :D

Колеги,някой свърза ли се с продавача или хвърли ,БОМБАТА,и дим да го няма.

Тези няколко бройки изчерпаха ли се кво ли. :punk

Сори за ъпа ама при такъв интерес нещо не схващам.

Съжалявам за офтопика, обаче поради интереса ще кажа, че може да си купят от тук. По никакъв начин не вредя на пусналия темата, защото неговата цена така или иначе е по-ниска

По никакъв начин не вредя на пусналия темата, защото неговата цена така или иначе е по-ниска

Не точно....тъй като там цената е за 2 бр пакети, вярно...и сърцето е толкова, но не виждам кой знае какво нарушение, защото въпреки големия интерес в темата, продавачът никакъв го няма, макар, че е влизал във форума междувременно. ;)

Аз си закупих след като се свързах с продавача по скайп, съветвам ви са направите същото...Иначе вършат чудесна работа и както му казах и на продавача "Няма жена на която да не са й студени ръцете зимата!" така че...it's up to you!

офф

Писах си с продавача в четвъртък и ми каза че вчера е заминал на вила и се връща утре,

Явно е изпуснал да каже че заминава :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...