McLaren Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Ватметърат ми трябва за моя университет.Обещали са по лесно взимане на изпита по ТЕ (по принцит от 8 човека пускат 1).Затова търся ватметър от по старичките(стрелкови) за малък ток на мего трябва да пише 0,2-0,5 ампера.Та ако има подобни моля да пратите снимка на мейла ми [email protected]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Ватметърат ми трябва за моя университет.Обещали са по лесно взимане на изпита по ТЕ (по принцит от 8 човека пускат 1).Затова търся ватметър от по старичките(стрелкови) за малък ток на мего трябва да пише 0,2-0,5 ампера.Та ако има подобни моля да пратите снимка на мейла ми [email protected]. Малко ти е объркваща обявата и не се разбира какво точно търсиш но от последният ти пост схванах идеята. Успех в търсенето.... Ватметъра (в най-общия случай) измерва както тока, протичащ през токовата му намотка (респективно през консуматора) така и напрежението, към което е свързан самия консуматор.Очевидно на човека му трябва ватметър за малка мощност (оттам и изискването за малък ток) или ще се ползва съвместно с токов трансформатор. Затова не спамете в темата на човека. Научете първо електротехниката Нека този пост не се счита за спам, а за разяснение с цел избягване на спам в темата Малка справка на някои измервателни уреди: http://www.inpris.com/bg_technics.htm#1 Най-вероятно търси подобен на Ватметър Д50563 0-600V;0,5A;1A с клас на точност 0,1 Много е интересно да се правиш на знаещ и можещ . Ами освен тебе да хванем да ни научиш на електротехника и да ни покажеш Ватметър с мерни еденици АМПЕРИ. Нищо Чудно да извадиш Омметър да мери в MVAr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemonade Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Абе то може и Омметър да му трябва, знае ли се. Някак си е обяснимо защо не си е взел изпита. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDBiRD Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Колега , да не би да ти трябва АМПЕРМЕТЪР, щом ще показва Ампери....... ?Ватметъра си показва ВАТОВЕ......!!!!! П.с. Колега , ако намериш такова "животно" моля ти се да ми се обадиш да го видя що за ДЗВЕР е ..... Ватметъра (в най-общия случай) измерва както тока, протичащ през токовата му намотка (респективно през консуматора) така и напрежението, към което е свързан самия консуматор. Очевидно на човека му трябва ватметър за малка мощност (оттам и изискването за малък ток) или ще се ползва съвместно с токов трансформатор. Затова не спамете в темата на човека. Научете първо електротехниката Нека този пост не се счита за спам, а за разяснение с цел избягване на спам в темата Малка справка на някои измервателни уреди: http://www.inpris.com/bg_technics.htm#1 Най-вероятно търси подобен на Ватметър Д50563 0-600V;0,5A;1A с клас на точност 0,1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
N-series Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 П.с. Колега , ако намериш такова "животно" моля ти се да ми се обадиш да го видя що за ДЗВЕР е ..... кво има да му гледаш аз уча в ТЕТ-а всеки ден ги гелдам такива антики Link to comment Share on other sites More sharing options...
pivlaz Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Абе момчета защо му пълните темата на човека с глупости като не знаете какво е ВАТМЕТЪР поне си трайте или първо прочетете да не се излагате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLaren Posted November 13, 2008 Author Share Posted November 13, 2008 За тия,които не разбират нищо няма да кажа като си взема bluethooth ще кача една снимка за да го покажа на кво мяса.А този дето каза,че учи в тета питай Финджиков маи при него има и аз съм учил там.Просто му кажи че търсиш ватметър за малук ток както казах 0,2-0,5 ампера.Ще съм ти много благодарен.Чакам отговор.Кажи му,че ако трябва ще платя някой лев Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Станчо, един обикновен електромер няма ли да ти свърши работа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Ми няма да му свърши работа щото не е ватметър ами ватметър на час електромера Уфф като знам какви инжИнери ми са колегите кажи ми как да ида на доктор? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Може пък и по добре от тебе да знам какво е електромера, не мислиш ли? Царе сме на заяжданията в този форум! Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Може пък и по добре от тебе да знам какво е електромера, не мислиш ли? Царе сме на заяжданията в този форум! Май ти се заяждаш Аз не съм имал предвид да се заяждам точно с теб Ибавам се с момъка дето ватмера му мери в ампери, ама то е щото няма блутут Пък за електромера, май си вече старичък да ги знаеш новите как действат Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Ето, знаех си аз, почна се, блутута на "момъка" му трябва за да си свали снимката от телефона на РС-то, за другото, ще се направя че не мога да чета Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggone Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 За тия,които не разбират нищо няма да кажа като си взема bluethooth ще кача една снимка за да го покажа на кво мяса.А този дето каза,че учи в тета питай Финджиков маи при него има и аз съм учил там.Просто му кажи че търсиш ватметър за малук ток както казах 0,2-0,5 ампера.Ще съм ти много благодарен.Чакам отговор.Кажи му,че ако трябва ще платя някой лев Aз също съм ТЕТА-джия и трябва да ти кажа, че тоя номер няма да стане, защото тия уреди им се водят и един ден като се махнат от това училище - ще дойде време да здават... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Момци докато темата е горе да припомня - Търговският раздел не е говорилня Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.