Ghetto_Freak Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Търся карта памет MMC за Nokia 6230. 512 mb да е картата. Запазена и работеща естествено. Давам 5 лева. Търся още оригинални игри за Play Station 2. Да са с кутийки и книжки по желание. Запазени дискове, жанровете за сега са без значение. Давайте предложения тук или на лични. От Пловдив съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Да отбележа колега само че картата за нокията е SD А не MMC. Понеже и аз имам такава нокия. И когато взимаш карта за телефона е добре да е пробваш дали става, защото слотчето е по тънко от картите които се продават масово и доста от тях непасват.(НЕ ВЛИЗАТ В СЛОТА) Иначе нова карта 1gb. е 8лв. в MULTIRAMA. Надявам се да съм бил от полза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Да отбележа колега само че картата за нокията е SD А не MMC. Бъркаш - http://www.gsmarena.com/nokia_6230-566.php Макар че понякога SD и ММС за взаимозаменяеми, аз не бих рискувал с SD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Да отбележа колега само че картата за нокията е SD А не MMC.Понеже и аз имам такава нокия. И когато взимаш карта за телефона е добре да е пробваш дали става, защото слотчето е по тънко от картите които се продават масово и доста от тях непасват.(НЕ ВЛИЗАТ В СЛОТА) Иначе нова карта 1gb. е 8лв. в MULTIRAMA. Надявам се да съм бил от полза. Повече от 512МВ неможеш да сложиш на този телефон Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Търся карта памет MMC за Nokia 6230. 512 mb да е картата. Запазена и работеща естествено. Давам 5 лева.Търся още оригинални игри за Play Station 2. Да са с кутийки и книжки по желание. Запазени дискове, жанровете за сега са без значение. Давайте предложения тук или на лични. От Пловдив съм. То за това човека си е написал хубаво 512МБ. И е написал MMC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted September 21, 2008 Author Share Posted September 21, 2008 Моля престанете с излишните коментари. Дал съм достатъчно инфо около картата с памет за телефона. Сега да дам повече инфо за конзолните игри. Търся тези заглавия в момента, но естествено може да давате и ваши предложения. Търся: God of War ( едно и две ), Colin McRae DIRT. Да вметна игрите който ще предлагате нека да са само и единствено за PlayStation(да се издават само за тази конзола, понеже имам и друга конзола и там имам игри и не искам да се дублират имената). Благодаря за вниманието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.