morty Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Апаратчето е перфектно.Купих го преди 2месеца за морето. от тогава до се га не съм го ползвал (това е и причината поради която го продавам) Давам го със всичките му кутийки и аксесоари а тоест(адаптер за зареждане ,USB кабел, кабел за тв и връзка за носене) +бонус 2Гб карта която съм купувал отделно... ЦЕНА:200лв. ТВЪРДА. Не виждам причина поради която да бутна цената за това коментари от рода на:- "давам ти 150лв за него", не желая в темата ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted September 20, 2008 Author Share Posted September 20, 2008 Оферта само за днес 20 септември 150лв. и 130лв ако покупката стане преди 15:00ч Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Дай да видим снимки, правени с него, нещо поне на 5 mpix. Заинтересован съм. Edit: И би било коректно да кажеш как така преди 3-4 часа пусната тема с абсолютно твърда цена от 200 лв, изведнъж падаш драстично на 130 само час-два след това, независимо от другите условия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lindeman_ Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 колко му е цифровия ZOOM Link to comment Share on other sites More sharing options...
danko_172 Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Оферта само за днес 20 септември 150лв. и 130лв ако покупката стане преди 15:00ч дай си телефона и да се разберем от къде да го взимам или звънни на 0885551568 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leshpi Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 продава ли се още Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Марти, изчисти си кутията Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 продава ли се още и аз това се питам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted September 21, 2008 Author Share Posted September 21, 2008 да апарата още се продава... вчера нямах време да седна на пц-то за това се забавих с отговора... ето снимки правени с апарата snimka1 snimka2 snimka3 snimka4 snimka5 snimka6 Въпреки че е по моя вина офертата за 150лв си отпада (както казах е за един ден) За сега е запазен за Ghetto_Freak понеже вчера искаше да го купи но не успях да ида на срещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danko_172 Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 дай си телефона и да се разберем от къде да го взимам или звънни на 0885551568 ми то и други писаха , че ще го купят на посочената цена и в посочения ден ама не разбрахме нещо търг ли кво или "ако ми откриете можи и да купити????",......................... да не се окаже, че офертата е в МЮНХЕН или БЕРЛИН Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted September 21, 2008 Author Share Posted September 21, 2008 нещо почваме да се отклоняваме от добрия тон май?? усещам аз.. Мисля , че много ясно казах че вчера имах работа (съжалявам че не съм като други хора и не кисна по цял ден на пц-то) Търг няма цената е 200лв. и такава ще бъде. извинявам се че по моя вина отпада промоцията(ако може да се нарече така) но с апарата няма да се разделя за по малко от посочената днес сума. Мисля че е мое право да определям цената.... и ваше да не я харесвате. Ако греша има си модератори уарн и репорт бутон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danko_172 Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 нещо почваме да се отклоняваме от добрия тон май?? усещам аз..Мисля , че много ясно казах че вчера имах работа (съжалявам че не съм като други хора и не кисна по цял ден на пц-то) Търг няма цената е 200лв. и такава ще бъде. извинявам се че по моя вина отпада промоцията(ако може да се нарече така) но с апарата няма да се разделя за по малко от посочената днес сума. Мисля че е мое право да определям цената.... и ваше да не я харесвате. Ако греша има си модератори уарн и репорт бутон. простете моето невежество, а също така и че се опитах да бъда коректен купувач, но за сега ще изчакам пак някоя промоция Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 нещо почваме да се отклоняваме от добрия тон май?? усещам аз..Търг няма цената е 200лв. и такава ще бъде. ... но с апарата няма да се разделя за по малко от посочената днес сума. Продава ли се още и на каква цена? Не мисля, че някой се е отклонил от добрия тон, но "посочената днес сума" може да таргетира една от трите посочени същия онзи ден суми (вчера). Беше започнато с 200 лв (подобни и само малко по-високи са цените на подобен клас апарати, при това нови с гаранция, макар и без карта), беше обявена като абсолютно твърда цена (с други думи), 2 часа след това обявени промоции с почти двойно по-ниска цена, която отпадна по вина на продавача! Моля вкарай малко ред в този хаос в темата . Защото у всички започна да се пораждат съмнения от различно естество. Твое право е да определяш цената, но като гледам, поне в 99% от темите в този раздел се допуска пазарлък и почти винаги стоката се пуска на по-висока цена и в крайна сметка се проадва за по-ниска от хора, не по-малко твърди в намеренията си, мислех, че това е нормалния принцип. Това го казвам с добро чувство, за да не си остане апарата вечно твой, защото вчера силно показа, че имаш нужда спешно да го продадеш, след това обратно, и става объркването. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted September 22, 2008 Author Share Posted September 22, 2008 Ще се опитам да разясня малко нещата... В събота ми трябваха пари и за това бяха и тези промоции (но в последствие намерих от др. място фн.) За забавянето съм си виновен, но не е било с цел да изтече срока на промоцията или нещо такова.. просто ми се наложи да пътувам до Сф. за да купя автомобил на сестра ми (но това вече са си мои работи и не сметнах че трябва да ги споделям тук..) За апарата ще го оставя в продажба за да не стане така че всичкия този хаос е бил напразно... Ще сваля и цената (някой да не си помисли че само UP-вам темама),и така без никъкви промоции ЦЕНАТА Е : 180лв. Надявам се , че бях достатъчно изчерпателен. Ако има още неясноти нека да са на ПМ. (да не разводняваме нещата тук)... Намерих още малко инфо за апаратчето: NV11 e компактна камера от типа насочи и снимай (point and shoot) с 10 Mpx матрица, 5x оптично увеличение и 2,7" дисплей, чувствителността на камерата е до ISO 1600. NV11 също като Samsung L74 Wide е снабдена със системата за разпознаване на лица (Face Recognition AF & AE). NV11 се отличава с лещи Schneider, както и със интуитивната система за управление на камерата чрез докосване на чувствителния на допир дисплей (Intuitive Smart Touch User Interface), системата за стабилизация (ASR). Камерата може да снима видео във формат MPEG-4 с VGA резолюция при 30 кадъра за секунда. И двете камери ще се появят на пазара в Северна Америка тази пролет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danko_172 Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 дай си телефона и да се разберем от къде да го взимам или звънни на 0885551568 и понеже наистина ме интересува апарата повтарям това което бях написъл с ясната мисъл, че ако се бяхме се чули (видяли) всичко щеше да е договорено и ясно а не вече 3-ти ден да ни болят пръстите от писане Link to comment Share on other sites More sharing options...
leshpi Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 гаранция има ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Извинявам се за оффтопика предварително. Аз имам Nv 10 който е по орязаната версия...ползвам го вече втора година и трябва да ви кажа че снимките на тоя самсунг са пъти по хубави от тези на канон и сони от същия клас...(сапунерки) Не искам да обиждам продавача ама тия снимки дето ги е постнал , изобщо не показват истинските възможности на апарата а точно обратното.В момента пиша от работата и нямам възможност да постна снимки за да видите найстина за какво става дума. Апарата е супер за тази цена изобщо не му се чудете..аз вече си имам иначе бих го купил. ....по междудругото да кажа че има дистанционно (супер удобно и компактно, нз защо не е описано в обявата....съмнявам се да го няма в комплекта) ето линк за ремотето http://www.dpreview.com/reviews/SamsungNV1...FV10_Remote.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.