Jump to content
BulForum.com

МОЛЯ ЗА ПОМОЩ!!!

Recommended Posts

Здравейте приятели

обръщам се с молба за помощ към вас

на 8 срещу 9ти през нощта беше разбит апартамента на една приятелка.

Бяха откраднати лаптоп, камера, и 2гсм апарата

скоро ще добавя повече информация за открадното, но ЛАПТОПЪТ Е С НЕМСКА ПОДРЕДБА НА КЛАВИАТУРАТА!!!

не съм сигурен за марка и модел, но пък ако някои Ви предлага евтин лаптоп с немска подредба, то да знаете че е този...

Кражбата е станала от апартамент в кв. Смирненски до "Братската могила"...

ако има нещо питайте

сигурен съм, че никои няма да има против темата и това тя да бъде горе :)

Предварително ви благодаря за съдействието !

ако имате някаква информация моля да ме потърсите тук на лично или 0889 722394 - Трифо

Благодаря Ви отново.

Разпитай за модели и ги напиши в темата, за да знае този който купува че може да е крадено.

обиколи оказионите и ще си намерите вещите

Лаптопа е модел : Samsung R80 с немска клавиатура

днес един наркоман предлагаше същият пред пощата на кв.Изгрев

искаше му мисля 230лв. но явно никой не му ги даде

каза,че майка му го е донесла от Германия но охраната на пощата

явно го познават и го изгониха

каква е от там нататък съдбата на лаптопа,незнам

@tango благодаря за големия жокер, 99% съм сигурен че тва е лаптопа който търсим... и понеже случая е поет от прокуратурата с връзки още утре ще отидем да проверим

и пак ти благодаря

Браво на наблюдателния съфорумец!!!!

На пострадалите - по начина на влизане ще разберете дали са наркомански схеми или не. Ако е грубиянско разбиване на вратата и разхвърляне вътре са именно тези. Имал съм неколкократни проблеми с подобни неща - не разчитайте много на извиканите полицаи. Ако попаднете на съвестни обаче те ще познаят какъв е източника - повечето са им редовни клиенти. Какво ви казаха след огледа?

Бързо въпросче ...

даденият "наркоман" случайно да е висок над 180 см, брадясал ... движи се леко странно :unsure:

не беше разхвърляно... от стаята в която са взети лаптопа и камерата само един шкаф беше отворен... след огледа... нищо... чакайте... чакайте... ще ги намерим. тва казаха.

Днеска видях такава нокия във един оказион близо до пешеходният мост (от страната на центъра) , отзад панела беше леко издраскан , а копчетата леко изтрити .

Знам че не е една такава нокия в целия град , но все пак да си кажа :)

Днеска видях такава нокия във един оказион близо до пешеходният мост (от страната на центъра) , отзад панела беше леко издраскан , а копчетата леко изтрити .

Знам че не е една такава нокия в целия град , но все пак да си кажа :)

утре отивам да проверя, благодаря ти...

разходихме се и до изгрев днеска но нищо...

а най-кофтито е че прокурорката която е взела случая е в отпуска :unsure:

утре отивам да проверя, благодаря ти...

разходихме се и до изгрев днеска но нищо...

а най-кофтито е че прокурорката която е взела случая е в отпуска :unsure:

Тя и да е тука пак никва няма да я свърши ,тия незнам за какво взимат заплата .3 обира преживях вече съм сигурен че ако барна някой дори нокторизачката ми да е окраднал ще се гавря с него и ще го излежа в затвора...

A от полицията що не вземат да издирят ГСМ-ите? Имат си апаратурата и става доста бързо. Само да им знаеш IMEI номера и е изключително елементарно.

Колкото за лаптопа на немски - ако някой го е внесъл от германия по-евтиничко да го заподозрем ли, че е крадец? :)

A от полицията що не вземат да издирят ГСМ-ите? Имат си апаратурата и става доста бързо. Само да им знаеш IMEI номера и е изключително елементарно.

Колкото за лаптопа на немски - ако някой го е внесъл от германия по-евтиничко да го заподозрем ли, че е крадец? :)

Тая апаратура не работи за "всеки"...така,4е хич не е "елементарно"..

Tova s IMEI-a sa palni profanshtini smenqm go tozi IMEI za 10tina minuti ;) taka che opravia nqma. Inache minavam vseki den pokrai tazi poshta narkomani tam ne sam vijdal neznam, ako sluchaino mi predloji laptopa shti zvanna i sh go pazarq prez tova vreme :). Chetoh predi 2 dni che nqkaf zavel nekva malka ebalka v tqh da q chuka i posle taia se varnala s 2ma i go ograbili do 3 chasa gi bili hvanali i mu varnali veshtite. Silno se nadiavam da otkriqt tezi bokluci.

Ако имаш подходящата техника и софтуер няма да срещнеш никакъв проблем

да смениш IMEI,а опитен човек може да го направи и за 10мин.

Има туториъли колкото искаш из нета.

Отделен въпрос е дали е възможно при всеки марка\модел телефон.

за сега нищо...

не че съм вярвал че ще ги намерят, но полицаите така казваха

майната му

пари = шит

не е истина в ква смотана българия живеем

живи и здрави да сте хора, другото... майната му.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...