Jump to content
BulForum.com

tango

Members
 • Content Count

  2649
 • Joined

 • Last visited

About tango

 • Rank
  Депутат

Recent Profile Visitors

2130 profile views
 1. Явно ще е това, защото при Lenovo работи, а при Dell не. Имаше един параметър, по който се различаваха двата модела, но сега няма смисъл да го търся в описанието им. Нямам и възможност да я препрограмирам, така че търся оригинала, а на който му свърши работа TN141WD-L05 да се свърже с мен.
 2. И аз това се учудих, защото по каталог, разликата е само в разделителната способност. Физически, на едната матрица, кабела за CCFL е по- къс от другият и не достига до инвертора. На L05, до 30 пиновият слот има и допълнителен конектор, а при другата L07 го няма. Здравата матрица е свалена от Lenovo T400 и искам да я монтирам на Dell Vostro 1420. Това има ли някакво значение?
 3. Търся въпросната матрица за един лаптоп на Dell. Имам подобна LTN141WD-L05 свалена от Lenovo T400, но не е съвместима. Използвам публикуването на обявата, за да я предложа и като размяна за търсената от мен матрица.
 4. Да раздвижим една стара тема. Като всяка друга свързана с работа и тук всичко става табу :). Някой работи ли за BTL Industries? До колкото разбрах, компанията е чешка. И те като повечето чужди инвеститори са привлечени от евтината работна ръка. Гледам, че имат много свободни позиции, което ме навежда на мисълта, че имат и голямо текучество. Заплати в обявите си не публикуват (значи са близки до минималните за страната). Ако някой може да даде повече информация мисля, че ще е полезна за форума. Вдига се много шум и за бъдещият завод за автомобили, но и там заплатите ще са подобни. Защо ли всеки път се оказвам прав https://bgrabotodatel.com/company/9181
 5. Специално от това влакче трудно ще намериш части и аксесоари, защото е спряно от производство от почти 30г. Имат нов наследник, но се сглобяват в Румъния и са доста скъпи. Мисля, че се водиха Tillig.
 6. От този тип, всички фирми направиха картел. Провери дали не се работи на 3 сменен режим на работа. Заплатите са изравнени, така че където и да отидеш си все на един и същи пангал. Така ни рекламират пред света и затова инвеститорите идват тук. Един професор по мениджмънт ми каза, че там дори и синдикат не припарва, така че всеки си коли и беси както намери. Всъщност, предлагам Ви една интересна статия, която мисля е актуална за всички сектори на милата ни икономика: https://www.dw.com/bg/какво-ѝ-липсва-на-българия-хора-или-достойно-заплащане/a-46627543
 7. Батерията остана от умрял нетбук. Издържа малко повече от 2ч. с един заряд. Ето снимка: http://picbg.net/img.php?file=575ede97393a241a.JPG цена- 35лв. За Пловдив лично предаване, за страната, доставка с куриер и включена опция за преглед и тест. За връзка с мен, пишете на ЛС.
 8. Колеги от Румъния дадоха едно рамо и човека вече е доволен. Затворете темата
 9. Скоро и аз имах същият проблем. Като донор използвах стар МР3 плеър Diva FX30. Батерията е точно същата и пасна идеално. Ако държиш на нова, мисля че в Елимекс имат подобна: http://www.elimex.bg/product/103932/akumulator-3-7v-250mah-li-po-accu-lp502030-cl-lava.html
 10. Търся малък хладилник за вилата. Задължителното условие е да е клас Т или комбинация от SN-T. Ориентировъчен обем от 80л. и камерка 10-15л. Саморазмразяващ и други екстри ако има ще е добре. Мисля, че като размер се водят - височина 80/85см. , ширина 40-50см. и дълбочина 50-60см. Това мога да дам като ориентир. Марка не посочвам, защото вече всичко е китайче .
 11. Сега и аз ли трябва да цитирам? Не намирам конкретната статия, но ето една подобна: https://www.actualno.com/asia/kitaj-iska-da-kupi-edna-ot-naj-uspeshnite-germanski-firmi-osram-news_565970.html В момента китаец държи контролният пакет акции на компанията. В темата не е важно чак толкова кой и какъв е собственика на компанията, а какво става там. Така се щом ви се занимава да проучвате моята информация, защо не насочите усилията си в правилната насока . Ето една статия от българската преса: https://money.bg/deals/kitaytsi-kupiha-biznesat-s-lampi-na-osram.html Не намирам немската, която четох преди година.
×
×
 • Create New...