Jump to content
BulForum.com

tango

Members
 • Content Count

  2658
 • Joined

 • Last visited

About tango

 • Rank
  Депутат

Recent Profile Visitors

2627 profile views
 1. Подарих един такъв лаптоп и сега ме обвиняват, че съм го дал с изхабена батерия. Ако някой има читава, нека пише. Въпроса е да издържа между 40-60мин. с един заряд. Най- изгодната оферта печели.
 2. Миксера е намерен. Домакинята е доволна. Може да затваряме темата :).
 3. Вчера, изгорихме миксера на съседката и сега търсим друг такъв. Менюто за 8-ми март му дойде в повече :). Може да е цял комплект или само тяло с мотора. Бъркалките останаха от изгорелият. Миксера беше известен от соц. времето.
 4. Моторчето е вече намерено. Затваряме темата
 5. Търся едно такова работещо моторче. Трябва ми за един проект. Държа моторчето да е с ремъчната шайба и охлаждащата перка. Пусковият кондензатор може и да го няма. Прилагам снимка, за да видите как изглежда: Ако имате с подобни параметри, също ще свършат работа.
 6. Тези ги взеха днес. Чаках да си прочетеш ЛС и да се разберем, но нищо. Пиши ако търсиш още, ще ти предложа подобни.
 7. Виж тези дали ще свършат работа: http://upload-pictures.info/share-A37A_5F8AA87F.html
 8. Така е :). Възможностите на тази машинка са до- презентация, офис употреба, музика и пр.
 9. Явно ще е това, защото при Lenovo работи, а при Dell не. Имаше един параметър, по който се различаваха двата модела, но сега няма смисъл да го търся в описанието им. Нямам и възможност да я препрограмирам, така че търся оригинала, а на който му свърши работа TN141WD-L05 да се свърже с мен.
 10. И аз това се учудих, защото по каталог, разликата е само в разделителната способност. Физически, на едната матрица, кабела за CCFL е по- къс от другият и не достига до инвертора. На L05, до 30 пиновият слот има и допълнителен конектор, а при другата L07 го няма. Здравата матрица е свалена от Lenovo T400 и искам да я монтирам на Dell Vostro 1420. Това има ли някакво значение?
 11. Търся въпросната матрица за един лаптоп на Dell. Имам подобна LTN141WD-L05 свалена от Lenovo T400, но не е съвместима. Използвам публикуването на обявата, за да я предложа и като размяна за търсената от мен матрица.
 12. Да раздвижим една стара тема. Като всяка друга свързана с работа и тук всичко става табу :). Някой работи ли за BTL Industries? До колкото разбрах, компанията е чешка. И те като повечето чужди инвеститори са привлечени от евтината работна ръка. Гледам, че имат много свободни позиции, което ме навежда на мисълта, че имат и голямо текучество. Заплати в обявите си не публикуват (значи са близки до минималните за страната). Ако някой може да даде повече информация мисля, че ще е полезна за форума. Вдига се много шум и за бъдещи
 13. От този тип, всички фирми направиха картел. Провери дали не се работи на 3 сменен режим на работа. Заплатите са изравнени, така че където и да отидеш си все на един и същи пангал. Така ни рекламират пред света и затова инвеститорите идват тук. Един професор по мениджмънт ми каза, че там дори и синдикат не припарва, така че всеки си коли и беси както намери. Всъщност, предлагам Ви една интересна статия, която мисля е актуална за всички сектори на милата ни икономика: https://www.dw.com/bg/какво-ѝ-липсва-на-българия-хора-или-достойно-заплащане/a-4662
×
×
 • Create New...