Jump to content
BulForum.com

Купувам CPU, Дъно, Рам, Хард

Recommended Posts

Добро утро, на вскички!

Искам да закупя дъно с вградено видео и аудио, процесорче, рам и някакъв хард. Ще правя PC за Мама. :love :lol: Ще се играе Зума и тем подобни игрички. Нищо друго! И смятам да мина максимално тънко, тъй като аз ще плащам конфигурацията. Имам кутия и захранване. Имам и монитор.

Вие сте. Чакам предложения!

ЕДИТ: Ако имате готова конфигурация от този тип (ефтинка от миналия век :lol: ) можете да я предложите!

Ако не намериш дъно с вградено видео мога да ти предложа Nvidia MX200 32MB - 10 лв. ;)

Мога да предложа 3 диска, 80, 200 и 320 Гб. Ако се спреш на някой от тях , ще коментираме подробности на лични.

А, имам и едно 6,4Гб.

Аз имам едни стари части, свалени от работеща машина ако ти вършат работа идвай и взимай всичко за 20 лв, и без това са ми излишни.

Дъно + Процесор Селерон 500 МХц + вентилаторче + 64МБ СДРАМ РС100 + видеокарта PCI+аудио вградено

Ще ти дам и още едно дъно с процесор на 866 подарък, не знам дали работи, но можеш да пробваш поне процесора. Подарък и едно СД .

Трябва ти само кутия с захранване и някакъв харддиск и си готов. Може и още малко памет. За информация машинката си работеше с ХР без проблем, но имаше още 256МБ памет.

Мога да ти предложа цял компютър:

Fujitsu Siemens Scenic - P4-1.6GHz/512MB/Video 32MB/FDD/CD/40GB/Sound/Lan

Цена само до събота - 150 лв. , че в понеделник заминавам на море и събирам пари :).

Имам кутия и захранване. Имам и монитор. Чакам предложения!

Кутията и захранването ти АТ ли са, или АТХ?

Аз мога да предложа:

Дъно с вградено видео:ASRock P4I45GV,инфо-->ТУК

Процесор:Celeron 1700MHz(работи си без проблем на 2000МHz) + охладител

Памет:512 DDR 400(2х256)

Хард:250GB,7200/8MB-Maxtor(почти нов)

CD-ROM - 52x(май беше LG)

Цена:160лв

Ако те интересува можеш да ме търсиш на мобилният в подписа.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...