Jump to content
BulForum.com

Проблем с лаптоп


rargirov

Recommended Posts

Имам това HР 510 RU963AA http://h10010.www1.hp.com/wwpc/bg/bg/sm/WF...6-12926556.html

Проблемът е следният: Пускам го на зарядно. След като мине време Х (хикс) двете лампички започват да мигат. Дори и когато е включен в зарядното, започва да смуче от батерията и след време У(игрек) логично изгасва. Лампите продължават да мигат и не иска да се включи отново докато не махна батерията и не я сложа от ново. Проветих батерията с програма от сайта на HP. Показва "GOOD", но когато започнат да мигат лампичките- програма казва, че няма зарядно, а то е включено! Като започнат да мигат тия лампи (за кой ли път го пиша това?!) изключвам после пак включвам зарядното и за 10/15 секунди е добре и пак замигват Сега е изключен и се зарежда нормално(без да мигат тия *** лампи). Но и когато се включи на зарядно в ел. мрежата БЕЗ батерия, тръгва за 5/6 секунди и изгасва. Ако някой може да ми помогне нека да драсне два реда.

Link to comment
Share on other sites

Май ти е прее*ан кабела... Пробвай с друг.

Не мисля, че е това. Когато батерията е на 100% и е на лаптопа, нямам проблем, но ако падне на 99% започва са мига и да смуче от батерията. Май ще трябва да го водя на доктор- някой ако знае добър сервиз за НР, нека да пише :wacko:

Link to comment
Share on other sites

Може да има проблем със самата батерия (и управлението и) и/или датчика за отчитане дали имаш вкл. зарядно да не работи както трябва - като го вкл. първоначално да си работи, но в даден момент Х да изключва... носи го към сервиз.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...