Jump to content
BulForum.com

Избор на музикален телефон


Legop4o

Recommended Posts

Старата 6600 сдаде багажа, а точно бях решил да си избирам мп3-плейър... Сега реших, ако мога, да ги съчетая в границите на около 250 лева. Всякакви там камери, интернети, операционни системи и прочее не ме интересуват, искам да мога да говоря, да пиша смс-и и като сложа една 2гб карта да слушам музика с възможно най-добро качество. Досега винаги съм използвал нокия, така че се замислих евентуално за 5300, има ли някаква основателна причина да не го взимам?

Link to comment
Share on other sites

Друг вариант е сони ериксон W300, препоръчайте ми един от двата, като повтарям, че ме интересува само качеството на плейъра.

Link to comment
Share on other sites

Ами за Сони Ериксон-а незнам но Нокията е добър избор плейърт му наистина е добър и музиката е с доста добро качество има и място да сложиш мемори стик и батерията кара доволно много по около 5 дни

Link to comment
Share on other sites

не знам каква ви е базата за сравнение обаче съм чхувал много телефони "mp3 телефони" или какво друго и да ги наричат обаче факта е че до сега не съм видиал нито един който да има добро качество на звука. Звука е OK в най-добрия случай и Sony обикновенно има по добър звук от Nokia. Обаче факта е че и двата имат отвратителен интерфейс в сравнение с повечето свестни mp3 плейъри а като се сравнява звука с нещо като например Creative продукти, iPod или Sony Walkman ( особенно последния ) звука е ужасен. Имай предвид че със слушалки от 10 лв няма да чуеш никаква разлика, а да не говорим, че единственото нещо, което правиш с тях е да си разваляш слуха. И това не е лично мнение а доказан факт така че без спорове.

 

Обаче ако наистина искаш телефон и мп3 плейър в едно и си готов на компромиси Sony Walkman телефоните са добър компромис.

Link to comment
Share on other sites

Ако имах пари за свестен mp3 плейър И телефон щях да си взема свестен mp3 плейър и телефон. Тъй като имам само за едното или за другото, а не ми е приятно да седя без телефон докато събера пари за по-скъп модел, гледам да направя по-малкия компромис.

 

п.с. слушалките ми струват повече от един мп3 плейър средно качество, бъди спокоен за слуха ми :music тук се сещам, че за нокията има адаптер за 3,5мм жак за слушалките, сонито май го няма...

Link to comment
Share on other sites

аз съм с 5610 и мога да ти кажа ,че телефона кърти от към музика.

Супер ненормален , предполагам че и 5300 ще е съшо много добър.

Доколкото знам музикалните телефони на нокия имат някакви чипове за по-малко хабене на батерията при слушане на музика и наистона моя трае доста /четох някъде че е~23 часа/.

Като си го вземеш,нещо много добро е да му update-неш софта чрез nokia pc suite , много лесно.

Link to comment
Share on other sites

При Нокия картите-памет са 2 пъти по евтини от СЕ... За мен лично СЕ имат огромна загуба на себестойност на самия телефон и това за мен е голям минус :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...
Препоръчайте модел от серията walkman на SE?

Аз съм с w580i и нямам абсолютно никакви оплаквания :) Дриги готини модели са w660i , w880i , w380i и г/д всички дето имат w пред цифрата освен 200 :lol:

Link to comment
Share on other sites

Имах дъртия 6630 - ползвах го с оригиналния преходник към 3.5mm (5-10лв), слушалки AKG (30-40лв) и звука къртеше :punk

Свиреше толкова силно, че почват да ти пищят ушите след минута на макс, а качеството беше по-добро от на измислените мп3 плеъри. Освен това вървяха FLAC и AVI без никакъв проблем.

 

Сега има какви ли не "музикални" с лъскави софтуери и гъзариики, но не чувам да предлагат нещо повече като звук :hmmm:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
че за нокията има адаптер за 3,5мм жак за слушалките, сонито май го няма...

Вземи си направо тел с такъв жак(3,5мм)-Нокиа 2700 класик,Нокиа 5130 експес мюзик,Нокиа 6303 класик...

Пише AV жак,но би прябвало да става и за слушалки(тези които са в комплекта са с такъв жак)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...