gadniqt Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Вчера се опитах да updatе-на версията на Samsung yp-f1,но се изстри старата версия и не се сложи новата.Сега даже не ми работи мп3-ката.Опитах се с диска, който върви с мп3-ката,но с него не ми я намира като устройство.Някой ако има същият модел и е сменял верията успешно,ще съм му благодарен да сподели как го е направил . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Сменял съм безпроблемно firmware на МП3-ка на Самсунг и никога не съм имал проблеми. Пробвай: 1. пълен ресет - махни сложи батерията 2. потърси нов firmware в сайта на Самсунг 3. провери си УСБ кабелите, щото на мен никога не ми е давало грешка при Упдейт, при положение че съм го правил над 40 пъти 4. ако не стане нищо им пиши в Съппорта на Самсунг - би трябвало да ти дадат някаква идея какво да правиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted May 9, 2008 Author Share Posted May 9, 2008 Сменял съм безпроблемно firmware на МП3-ка на Самсунг и никога не съм имал проблеми. Пробвай:1. пълен ресет - махни сложи батерията 2. потърси нов firmware в сайта на Самсунг 3. провери си УСБ кабелите, щото на мен никога не ми е давало грешка при Упдейт, при положение че съм го правил над 40 пъти 4. ако не стане нищо им пиши в Съппорта на Самсунг - би трябвало да ти дадат някаква идея какво да правиш Ами батерията е вградена.То ресета по друг начин го правя и пак нищо.Даже свалих програма която се търси най-новият firmware и с нея нестана.А това със Съппорта е идея,ама едва ли някой ще ми обърне внимание.Като се замисля тоя модел винаги ми е правил софтуерни проблеми,то и затова исках да го упдейтна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Опита покава, че на учтиво, кратко и точно зададен въпрос, една себеуважаваща се компания винаги би отговорила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted May 9, 2008 Author Share Posted May 9, 2008 Опита покава, че на учтиво, кратко и точно зададен въпрос, една себеуважаваща се компания винаги би отговорила. Проблема е оправен..трябва явно само от официалният сайт да се свалят програмите за ъпдейтване,а не от други сайтове.мерси за помоща . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.