Jump to content
BulForum.com

търся куче


Recommended Posts

Здравейте!

Искам някакво малко кученце. повече като котка, отколкото куче. да си поспива, да не трябва по 10 пъти на ден да го извеждам.

да е любвеобилно, да се възпитава лесно.

някакви предложения?

Link to comment
Share on other sites

Според мен с тези изисквания най те урежда тамагочи, плюшено куче или генетична кръстоска между куче и котка... :P ...но всъщност имам един познат, който постоянно ходи по разни киноложки изложения и е много навътре с всякакви породи. Ще му звънна тази вечер и ще го питам какво би било подходящо най-много за твоя случай и ако има нещо подръка...направо да го взимаш ако ти хареса. :)

Link to comment
Share on other sites

пинчерче

но все пак и те пикаят :)

не го мъчи да се стиска цял ден

 

Пинчерчетата не са ли малко заядливи и шумни, а и то само кожа и кости как да го гушнеш, ще обива ...

 

Шегата настрана, един познат имаше малки дакелчета, ако има още ще пратя PMс телефона му, ако в сряда нямаш PM значи ги е подарил/продал

Link to comment
Share on other sites

Кучето е голяма грижа независимо какво е и като гледам много много не искаш да се занимаваш с него , по-добре не си взимай . Независимо дали е малко или голямо то се нуждае от разходка , правилно хранене , обучение , игра , ваксинации и т.н. и т.н.

Link to comment
Share on other sites

сериозно съм решен.

ваксинации, подходяща храна, болести, не ме плашат.

не искам да е някакъв звяр, искам да е спокойно и да не шава много. а, че ще го разхождам, че ще му предоставя удобства, разбира се .

благодаря ви, момчета, чакам предложенията.

Link to comment
Share on other sites

По телевизията върви реклама че се набират доброволци за отглеждане на малки кутрета за период от една година, които при навършване на възрастта си ги прибират обратно във фондацията за обучение на кучета водачи за незрящи хора. Разходите по изхранване и ваксини се поемат от фондацията. Аз и жена ми се замисляме дали да не си "осиновим" за година . Така ще имаме разнообразие а и ще помогнем на хора в беда. За съжаление не съм сварил да запиша телефоните или меил адрес. Помислете за такъв вариант !

Link to comment
Share on other sites

@kukuruz, лошото е, че човек се привързва към животното и когато трябва да се раздели с него за някои е доста тежко... :sick

 

@groover, снощи звъннах, но се обади жена му и каза, че от седмица е в Холандия с неясен срок за прибиране. ;)

Link to comment
Share on other sites

http://www.e4p-bg.com/

 

дават ти куче на 45 дни и всичко необходимо за отглеждането му и като стане на 1г. започват да го обучават за куче водач.

така и така не си гледал до сега животно и е твърде вероятно да се откажеш в първите седмици,поне да има кой да си вземе кучето обратно ,а не да го пускаш на улицата :(

А и нищо не плащаш за него,всичко необходимо ти се дава при това и вършиш нещо полезно за обществото,особенно незрящото ще ти бъде особено благодарно.

 

телефон: 02 /824 38 45

e-mail: e4p@abv.bg

Link to comment
Share on other sites

много благородна кауза. но това не е за мен. аз няма да го възпитам правилно това кутре.

мидекс, тенкс, ма френд

Link to comment
Share on other sites

Ти няма да го възпитаваш. За това си има училище за кучета. Гледаш го една година и фондацията си го взима обратно за обучение. Това е.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...