Jump to content
BulForum.com

Проблем с торент клиенти

LaN

Recommended Posts

Значи съжелявам , ако повтарям някоя тема ( потърсих , не успях да намеря сходна) . Проблемът не е мой , на един познат е , описанието не е кой знае какво , но ме заинтригува. В общи линий , едни познати си купили лаптопи, с инсталирана Виста на тях. Махнали Вистата и сложили ХП - легално при това . Казаха ми , че след преинсталацията на операционната система , торент клиентите им не могат да свалят :blink: Пробвали с няколко торент клиента - изобщо не могат да дърпат каквото и да е , и това след заместването на Виста с ХП . Това ми бе описано като проблем , аз се зачудих от какво може да е. Не ми изникна никаква идея честно казано . Интересното е , че случката не е само на 1 лаптоп . Някой да знае нещо за подобен проблем ? Съжелявам за бедното описание , просто повече информация не ми бе предоставена .Ще питам за подробности , ще пробвам евентуално да се седна на някой от комповете за да видя и аз самият за какво иде реч, междувременно ако на някого му идва идея за проблема - моля да сподели :)

Не се зарежда торент файлът или се зарежда, има го като задача но не се сваля ? :confused Ако е второто, би трябвало клиентът да си каже поради каква причина не е....ва да се сваля.

gado said:
Не се зарежда торент файлът или се зарежда, има го като задача но не се сваля ? :confused Ако е второто, би трябвало клиентът да си каже поради каква причина не е....ва да се сваля.

Както споменах : това което съм написал е цялата информация с която разполагам за момента :) Ще се опитам да отида до тези познати и да видя реално как стоят нещата, но за момента знам само това което съм написал . Помислих си , че може да има специфичен проблем с п2п връзките при преминаване от Виста на ХП ( макар да няма смисъл , но с Виста не съм запознат и не съм работил изобщо), затова пуснах темата.

Само за един клиент ли става дума или са пробвани няколко? В такава ситуация бих опитал u-torrent, не се инсталира и тръгва директноот изпълнимия файл.

Друг въпрос, който ми хрумва: как е направена инсталацията на XP - на чисто?

Някъде бях чел и за други проблеми при миграцията.

Честно казано аз няма да се учудя ако микрософт не пробват нещо за да забранят торентите .

Като е легално хп-то има ли всички обновления ?

Като отидеш при тези хора се оптай да разбереш колкото се може повече ... интересен е проблема !

:laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...