Ghetto_Freak Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Батериите трябва да са презареждащи . Ако са нови няма да е лошо ( задължително дори ) . Давайте оферти . Нека да са около 2000 МАЧ . От Пловдив съм e-mail - [email protected] ICQ - 286-414-596 Skype - Shvepsa_pk лични Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Оди на руския пазар, оттам съм си вземал на Sony, с различни mAh, и най-важното, пъти по-евтини от същите, където ги продават в Технополис например Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted February 17, 2008 Author Share Posted February 17, 2008 Благодаря ще го имам в предвит . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAMERFALL Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 Един съвет: Ако ще си взимаш от пазарите внимавай, че повечето са доста фалшиви и не отговарят на ампеража. Гледай да са тежки. По мои наблюдения Сони-тата са най-фалшифицирани (или поне аз често попадам на такива). Освен това пазарите не са хубава място за купуване, защото дори и да са оригинални батериите начина на съхранение им се отразява. Ако не ти се рискува можеш да си купиш от някой по-реномиран магазин (но на по-висока цена). Uniross са с прилично качество на сравнително поносима цена (някъде около 4 лв за 2000 mAh бройката), бих те посъветвал да избягваш Varta, а oригиналните сонита са жестоки, но са доста по-скъпички... Иначе от пазарите и аз си купувах преди, батериите излизат около между 3 и 4 пъти по-евтино (около 2, 2.50 лв за 3000 mAh бр), но само 2-3 пъти улучвах "оригинални" или поне сполучливо направени фалшификати (дето да си отговарят на ампеража), тъй че горе-долу се уравновесият нещата и за това напоследък си купувам от магазините. Надявам се да съм бил полезен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 презареждащите батерии(NI-Mh) са 1.2 волта, по 1.5 няма. провери в метро - има това което искаш за 10-12 лв за 4 батерии - марка Uniross. ПОследните които взех са изумително устойчиви Пък ако не ти хареса можеш да ги върнешщ до 3 дни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted February 18, 2008 Author Share Posted February 18, 2008 Пък ако не ти хареса можеш да ги върнешщ до 3 дни. Това честно ти казвам , не го вярвам . В България да върнеш нещо ? Пх.. Може и да може не знам . Ами помогнахте ми доста . Ще ида да видя до Метро тази седмица , че ми трябват за края на този месец . Казаха , че в Джара имало батерии на ниски цени и ще ида да видя ( по 2100 мач ) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.