Jump to content
BulForum.com

Търся да закупя АА батерии 1.5волта

Recommended Posts

Батериите трябва да са презареждащи . Ако са нови няма да е лошо ( задължително дори ) . Давайте оферти . Нека да са около 2000 МАЧ .

От Пловдив съм

e-mail - [email protected]

ICQ - 286-414-596

Skype - Shvepsa_pk

лични

Оди на руския пазар, оттам съм си вземал на Sony, с различни mAh, и най-важното, пъти по-евтини от същите, където ги продават в Технополис например ;)

Един съвет: Ако ще си взимаш от пазарите внимавай, че повечето са доста фалшиви и не отговарят на ампеража. Гледай да са тежки. По мои наблюдения Сони-тата са най-фалшифицирани (или поне аз често попадам на такива).

Освен това пазарите не са хубава място за купуване, защото дори и да са оригинални батериите начина на съхранение им се отразява.

Ако не ти се рискува можеш да си купиш от някой по-реномиран магазин (но на по-висока цена). Uniross са с прилично качество на сравнително поносима цена (някъде около 4 лв за 2000 mAh бройката), бих те посъветвал да избягваш Varta, а oригиналните сонита са жестоки, но са доста по-скъпички...

Иначе от пазарите и аз си купувах преди, батериите излизат около между 3 и 4 пъти по-евтино (около 2, 2.50 лв за 3000 mAh бр), но само 2-3 пъти улучвах "оригинални" или поне сполучливо направени фалшификати (дето да си отговарят на ампеража), тъй че горе-долу се уравновесият нещата и за това напоследък си купувам от магазините.

Надявам се да съм бил полезен.

презареждащите батерии(NI-Mh) са 1.2 волта, по 1.5 няма.

провери в метро - има това което искаш за 10-12 лв за 4 батерии - марка Uniross.

ПОследните които взех са изумително устойчиви :)

Пък ако не ти хареса можеш да ги върнешщ до 3 дни.

Пък ако не ти хареса можеш да ги върнешщ до 3 дни.

Това честно ти казвам , не го вярвам . В България да върнеш нещо ? Пх.. Може и да може не знам .

Ами помогнахте ми доста . Ще ида да видя до Метро тази седмица , че ми трябват за края на този месец .

Казаха , че в Джара имало батерии на ниски цени и ще ида да видя ( по 2100 мач ) .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...