Jump to content
BulForum.com

VGA


1912

Recommended Posts

щом нямаш фан, нормално ще е ;)

Това си е чип, 57 градуса не е много добре за него, като се стопли времето компа може да почне да ти забива.

Вземи си един фан, 7-10 лева са.

Link to comment
Share on other sites

Не са кой знае колко 57 градуса и няма да ти гръмне картата ако това те тревожи. Може и да не забива даже. Но със сигурност няма да работи в оптимален режим. Ако е някои МХ е повече от желателно да му се смени цялото охлаждане и да сложи си вентилатор :) Може да ти лагва при игрнае само от прегряване например. Мове самия джам да ти лагва от това. Така че се погрижи за охлаждането особено като се има на предвид с каква печка си в компютъра :) Говоря за Тъндърбърда. А като го клокнеш е задължително да имаш по добро охлаждане.

Link to comment
Share on other sites

JIS, гледам си със CoolerMaster X-Dream HAC-V81. Преди месец-два един приятел си купи такъв - не ти ли бръмчи много. Тоя вентилатор ме кара да се чувствам като на летище! Дори на ниския режим бръмчи досадно!

Link to comment
Share on other sites

:ph34r: 1912 ako pitash men sloji si nqkakwo ventilatorche ..makar i malko.57°C ne e opasna temperatura ...kritichni za chipa sa temteraturi nad 80°C..no ako govorim za temperatura do koqto chipa moje da izdyrji ..Veche kym 90° dava fira .. no nqma prichina dori i v nai goreshtite letni dni temperaturata na qdroto da se kachi do takawa temperatura .Kato gledam povecheto novi modeli videokarti za bez ventilatori. :zzz :zzz

Link to comment
Share on other sites

Tva ve4e go ustanovih 4e na mnogo studeno ne se darji kakto triabva.

Kato go pusna i temp e okolo 9 gradusa i ne se razbira s windowsa

4uvam kak windowsa se startira a na ekrana mi izlizat edni vertikalni linii mnggo i sharenki na tui otgore ama ne mi varshat rabota.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...