tango Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 плеърчето работи перфектно,но имам други и това ми стой така без да го ползвам има 64Мбт вградени и слот за външна карта работи с 2 ААА батерий,има жак слушалки,вградено говорителче,жак-вход линия,USB порт цена 15лв. http://www.picvalley.net/v.php?p=u/57/14193_462.JPG http://www.picvalley.net/v.php?p=u/57/14194_481.JPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 какви карти стават на него? Прилича ми да е за Compact Flash?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caveman Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Ако е с SD карти го вземам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted October 17, 2007 Author Share Posted October 17, 2007 какви карти стават на него? Прилича ми да е за Compact Flash?! въобще незнам за какви карти е приятел като го донесоха само го пробвах дали работи като направих малко записи на диктофон и това беше имаше някакви немски рап парчета,но ги изтрих мразя този език пък и нямам USB кабел за него да го закача и да видя през компа какво поддържа това чудо Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 въобще незнам за какви карти е приятел като го донесоха само го пробвах дали работи като направих малко записи на диктофон и това беше имаше някакви немски рап парчета,но ги изтрих мразя този език пък и нямам USB кабел за него да го закача и да видя през компа какво поддържа това чудо какво USB иска, някакво от по-малките ли , нали може да се намери по магазините ? tango извинявай, бях отворил много снимки и не бях видял че си сложил снимка за кабела пак извинявай за тъпия спам Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted October 17, 2007 Author Share Posted October 17, 2007 какво USB иска, някакво от по-малките ли , нали може да се намери по магазините ? абе хора аз защо ги слагам тези снимки снимал съм какъв трябва да е кабела за плеъра ти предцени дали може да се намери по магазините днес имах среща за плеъра със SEPIKO и той ме пита неща като теб,а аз каквото знам съм го описъл модела е Medion MD9781 виж в Нет-а какво пише за него от мен се иска за 15лв. да гарантирам че работи както видя и SEPIKO и това е Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted October 17, 2007 Author Share Posted October 17, 2007 след дълго питане тук и там се разбра,че плеъра работи със Smartmedia карти вече всичко е ясно,който има интерес да пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
lindeman_ Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 не ми казвай, че това е същото http://www.bulforum.com/index.php?showtopi...%FA%F1%EC%E5%F2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted October 18, 2007 Author Share Posted October 18, 2007 не ми казвай, че това е същото да си жив и здрав тази замина точно преди 2 месеца на теб не е зле да ти сложат прозвището-клошаря от къде намери тази стара тема,въобще как ти се занимаваше да се ровиш толкова назад в форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted October 18, 2007 Author Share Posted October 18, 2007 плеърчето е продадено честито на новият му собствинк затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.