Jump to content
BulForum.com

Deep Purple идват в София


sasho_1989

Recommended Posts

Deep Purple идват отново в София

Легендарната рок банда Deep Purple ще включи България като спирка от турнето си "Rapture of the Deep World Tour", научи Avtora.com. Концертът на групата ще се състои на 1 ноември в столицата.

 

По програма Иън Гилън (Ian Gillan) и компания трябва да пристигнат в София след концерта си в Букурещ, Румъния, на 31 октомври, съобщиха организаторите на събитието за България Balkan Entertainment Company.

 

Deep Purple са посещавали няколко пъти страната като за последно изнесоха концерт в Каварна през 2005 г.

 

Турнето "Rapture of the Deep World Tour" е предприето от групата в състав Иън Гилън - вокали, Стив Морс (Steve Morse) - китара, Роджър Глоувър (Roger Glover) - баскитара, Дон Еъри (Don Airey) - кийборд и Иън Пейс (Ian Paice) - барабани. Световната обиколка на групата стартира на 12 август в САЩ и ще завърши на 28 ноември във Франция.

 

Със сигурност ще е размазващо шоу!Тези "старчета" има още много какво да покажат,особено на по-младата аудитория.Не пише само къде ще е,но май на Локомотив,който обаче едва ли ще събере всички желаещи :wacko:

Link to comment
Share on other sites

Хора, тази година само Metallica не докараха в България.. въпреки че чух, че Цонко Цонев преговаря с тях.. :)
А ,чул те Господ! На 6-ти Октомври, между другото, Muse ще забият в Букурещ. Ще ми се и там да отида. Ама...
Link to comment
Share on other sites

Разбира се, че НОВИТЕ, АКТИВНИ, МЛАДИ, ДОБРИ групи няма да дойдат в България.

 

Моите дълбоки уважения към Пърпъл, не ги уважавам само за спорта, слушам и харесвам много музиката им, но просто е време да се чуват и нови неща. Muse са една от най-кадърните нови рок групи и РАЗБИРА СЕ, тя няма да са в България. За сметка на това можем да видим Пърпъл с катетрите на сцената.

Link to comment
Share on other sites

За сметка на това можем да видим Пърпъл с катетрите на сцената.

 

А може и да не ги видиш - кой те кара да ходиш? Muse толкова си уважават публиката и феновете... Да вземат пример от големите - може да са с катетри, може да са с инвалидни столове, но знят, че тук има фенове и идват при тях. Новите групи ги вълнуват кинтите. Няма кинти - няма концерти. Ебе ги тях, че ти искаш да дойдат в България...

Link to comment
Share on other sites

.... Новите групи ги вълнуват кинтите. Няма кинти - няма концерти. Ебе ги тях, че ти искаш да дойдат в България...
Че Purple за чест и слава ли ще свирят? Те пари няма ли да вземат? Поканени са по случай рожденния ден на Z-Rock и хонорара ще е 5 цифрен определено. Новите групи не идват в България, защото няма кой да им плати хонорара. Това е абсолютно нормално старите групи да са по евтини. Не са вече толкова търсени. Е сега има си групи от по-старите, които все още са на върха и тяхния хонорар е 6 цифрен. Добре, че Европа платиха да дойдат Металика иначе...щяхме да чакаме бая време(докато станат на по 85) Защо Rolling Stones не дойдоха в България? Ми просто щото си искат 1,000 000 паунда. И те имат фенове тук, но гладна мечка хоро не играе.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

аз имам билет от 40 лв,но може и да има и по евтини трябва да се провери на касите където ги продават!!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...