Jump to content
BulForum.com

Продавам разни неща ... за всекиго по нещо :)

Recommended Posts

Братле утре ще се разберем за трите телефона . Запазни ми ги . Бачкат ли си нормално без повреди ?

Единия флаш кард рийдър за вграждане на мястото на флопито ще ти го взема утре вечер след работа, драсни ми гсм на лично съобщение. Лека.

А другия ще го взема аз. :) Телефонът ти още ли е същия - 08892727хх и от офиса на "Капитан Райчо" ли да го взема? Пиши ми своевременно, че по обяд ще излизам и ще гледам да го съчетая с рийдъра.

Ghetto_Freak, аз съм написал телефоните бачкат , просто видът им е лош, което е поправимо, и сименса не му знам зарядното къде е..., за сметка на това имам зарядно за алкател ...

Ще съм в града след 19ч. района около Молдавия (това е в Кичука) Моля всички които са харесали нещо :D и тези които ще си харесат :D да се разбираме за среща след 19ч. (имам нет презцелия ден, затова пишете...) При положение че не ви е удобно ще трябва да е в събота или неделя...

продаден единия рийдер

продаден скенера

запазени книгите...

моля желаещите за някой от предметите да пишат за някакъв час .....

за да знам все пак как да си планирам вечерта :)

Интересувам се от единия флаш кард-рийдър. Ако не е продаден, моля пишете ми на ЛС, за да се уговорим за събота.

и 2-та рийдера са продадени...

продадени са и книгите ....

продадени ГСМ-тата....

следете за нови предмети по-късно .....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...