danikey Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 Има по-нова обява ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 Братле утре ще се разберем за трите телефона . Запазни ми ги . Бачкат ли си нормално без повреди ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rotting Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 Единия флаш кард рийдър за вграждане на мястото на флопито ще ти го взема утре вечер след работа, драсни ми гсм на лично съобщение. Лека. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 А другия ще го взема аз. Телефонът ти още ли е същия - 08892727хх и от офиса на "Капитан Райчо" ли да го взема? Пиши ми своевременно, че по обяд ще излизам и ще гледам да го съчетая с рийдъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danikey Posted July 27, 2007 Author Share Posted July 27, 2007 Ghetto_Freak, аз съм написал телефоните бачкат , просто видът им е лош, което е поправимо, и сименса не му знам зарядното къде е..., за сметка на това имам зарядно за алкател ... Ще съм в града след 19ч. района около Молдавия (това е в Кичука) Моля всички които са харесали нещо и тези които ще си харесат да се разбираме за среща след 19ч. (имам нет презцелия ден, затова пишете...) При положение че не ви е удобно ще трябва да е в събота или неделя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Взимам книгите.Писах ти на ПМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danikey Posted July 27, 2007 Author Share Posted July 27, 2007 продаден единия рийдер продаден скенера запазени книгите... моля желаещите за някой от предметите да пишат за някакъв час ..... за да знам все пак как да си планирам вечерта Link to comment Share on other sites More sharing options...
gannik Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Интересувам се от единия флаш кард-рийдър. Ако не е продаден, моля пишете ми на ЛС, за да се уговорим за събота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danikey Posted July 29, 2007 Author Share Posted July 29, 2007 и 2-та рийдера са продадени... продадени са и книгите .... продадени ГСМ-тата.... следете за нови предмети по-късно ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
danikey Posted July 30, 2007 Author Share Posted July 30, 2007 НОВИ ЦЕНИ ! ПОГЛЕДНИ ГОРЕ .... ОЧАКВАМ И ВАШИТЕ ОФЕРТИ ТУК, НА ПМ ..... Skype - Icq Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 за 20 лв. взимам видеото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.