hammar Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 радиатор- 150лв компресор-150лв общо - 280лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 за каква кола е? Причина за продажба? на колко години е? Ел. част върви ли с него(бутони,кабели и т.н.)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 какъв е компресора? снимки ? модел ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hammar Posted July 26, 2007 Author Share Posted July 26, 2007 какъв е компресора? снимки ? модел ? комресора е YORK - японски, утре ще сложа снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
van4o_87 Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 И аз се интересувам от компресора но кажи за каква кола е, ако е за опел го отнасям Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola_t Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 става ли за тойота селика тоя климатик Link to comment Share on other sites More sharing options...
hammar Posted July 27, 2007 Author Share Posted July 27, 2007 има захващане от ляво и от дясно ,ето снимка http://free.bol.bg/hammar//Picture%20002.jpg свален е от V6 двигател от Алфа Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 А тръбите пазиш ли ги или ги хвърли? Имам една спукана тръба на моя и ми искат нереално висока цена за заварката. Дали не може да измислим нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hammar Posted July 30, 2007 Author Share Posted July 30, 2007 А тръбите пазиш ли ги или ги хвърли? Имам една спукана тръба на моя и ми искат нереално висока цена за заварката. Дали не може да измислим нещо? нищо не съм изхвърлил но колата не е в Пловдив ,трябва да знам каква тръба ти е необходима , доколкото си спомням е с гъвкави връзки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 качи някви снимки по-хубави на компресора ! изглед от няколко места на омпресора с по-хубаво осветление. ако е от алфа имам сериозен интерес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 нищо не съм изхвърлил но колата не е в Пловдив ,трябва да знам каква тръба ти е необходима , доколкото си спомням е с гъвкави връзки. Става въпрос за тръбата преди компресора. Няма как да ти я обясна, а къде може да се видят останалите части от климатика(мен ме интересува само тръбата). Това, че е с мека връзка е чудесно, но трябва да провера дали може да пасне на моя климатик, който е с твърди връзки. Ако може да постнеш снимки на тръбите ще е чудесно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 Става въпрос за тръбата преди компресора. Няма как да ти я обясна, а къде може да се видят останалите части от климатика(мен ме интересува само тръбата). Това, че е с мека връзка е чудесно, но трябва да провера дали може да пасне на моя климатик, който е с твърди връзки. Ако може да постнеш снимки на тръбите ще е чудесно. Kolko to4no ti iskat za zavarka,priateliu? I trabata aluminieva li e ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.