Jump to content
BulForum.com

dubo

Members
 • Content Count

  1023
 • Joined

 • Last visited

About dubo

 • Rank
  Дървен Философ

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1334 profile views
 1. Топлата вода е отдавна открита . Да поясня - с някои от фирмите за които има отзиви сме работили години наред и забелязвам, че като цяло отзивите са истински - и добрите и лошите. Особено ако се гледа и колко са гласували 'съгласен' ' несъгласен' https://bgrabotodatel.com/company/4333
 2. Пламен на Асеновградско, добре работи , боядисква в камера - ако искаш тел - на лични
 3. Това, че не ползваш изипей и/или ел.банкиране не те прави по-защитен, а просто показва непълна осведоменост. Не твърдя, че някоя система е абсолютно защитена, но начина да са защитени парите и данните ти в 21-ви век не е да се опитваш навсякъде да плащаш кешовица, а да се осведомиш подробно за най-надеждните методи за електронно разплащане и да ги използваш с максималното ниво на защита, които предлагат. Има хора, които предпочитат да не плащат с банкноти , а със златни монети ама на тях им е още по-трудно и се обзалагам, че са силно недоволни клиенти.
 4. Впн-ите не прекъсват, но днс-ите гърмят от време на време. Това е от поне 5 дни ако не и повече. Ако те дразни , пробвай с друг днс и виж как е.
 5. В Амазон има дестилатори, че и вършат работа. Няколко вече съм взел не само за мен.
 6. телефона дойде на 2590 лв. клиента ще си поеме ддс-то и остават 2160 проблема е, че както се изразиха от представителството: "Apple и по скоро клиентита на марката са чувствителни на тема отваряна, ползване,..." Та ако някой е от типа "тъп да дава 2к+ лв за слушалка", той обикновено иска да си я разпечата, а в олх-то предлагат смешни суми.
 7. Днес един клиент си взе поръчания айфон, разпечата го и каза, че не бил тоя модел. Освен ОЛХ къде да пусна Iphone 11 Pro 256GB за продаване без ДДС ?
 8. Аз също знам как БЕШЕ преди 30+ години, но знам и как е сега - затова пак ще се повторя МГ не е най-добрия избор, особенно ако детето няма много силно изявени интереси към математика или програмиране.
 9. Точно! Малко хора си дават сметка, че най-използваната част от компютъра е екрана.
 10. Имат постоянно текучество на учители и директори - да знаете, че в МГ език няма как да се научи. Ако езика ви е важен по-добре запишете Английската гимназия. Ако езика не ви е преоритет - може и системно програмиране, но то не е за всеки. Да се учи програмиране от човек без интерес в материята е доста лош избор.
 11. Иван в тракия до поликлиниката O88 7 88 OO I8
 12. Нищо ново под слънцето - практика на всички оператори е да търсят начин да повишат цените на услугите, за да компенсират инфлацията и за да увеличат печалбата си. Понякога това се постига с повишаване на параметрите на услугата но в Бг за съжаление е по-честа другата практика, а именно да се 'парфюмира' услугата, дори това да означава да се развали качеството. Но 'новата' услуга дава вече 'основание' да се вдигне цената.
 13. Преди време тук се коментираше пречиствател за въздух. За помещение около 40 кв.м се колебая между: - Beurer LR 300 - Rowenta PU6020F1 като клоня към Беур-а заради УВ филтъра. Дали правилно се ориентирам?
 14. Сменяш - s-pva 178/178 , 0.27 монитор със - tn, 170/160, 0.311 и просто няма как да останеш доволен. Няма такъв случай в историята. Очевидно обаче имаш добра преценка защото веднага си хванал 'на око' това, което се вижда в спецификациите ако човек е специалист.
 15. 27 ' монитор на 1920/1080 е просто .... неприемливо ако се търси качество. Просто размера на пикселите е безумен. Препоръчвам ти да разгледаш U серията на DELL , но да не е стар модела, че се намират и модели от 2012 .
×
×
 • Create New...