Jump to content
BulForum.com

dubo

Members
 • Content Count

  1030
 • Joined

 • Last visited

About dubo

 • Rank
  Дървен Философ

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1620 profile views
 1. Може с виртуал бокс да си направиш една машинка само която да има ВПН клиент. Вътре си пускай само покера. Или виж с тор браузъра как ще е .
 2. https://www.google.com/maps/@42.1361835,24.7582128,3a,75y,2.69h,98.64t/data=!3m6!1e1!3m4!1s7ucOewCnQpJskQc7yFlQdw!2e0!7i16384!8i8192
 3. търся клавиатура за лаптоп fujitsu E556 (E554)
 4. ПРАКТИЧЕСКИ става така: openvpn има го и за айфон и за андроид. може да се направи 4 варианта - към порт 443 по удп - към порт 443 по тцп -- към виско порт по удп - към висок порт по тцп сървър в БГ може да е openwrt или pfsense ...както и почти всичко друго. виж дали от Дубай ще стане - конкретно не знам, ако ползват анализ на трафика, но ако се пусне по 443 дотук отвсякъде ми е минавало.
 5. Някой има ли тестер за нитрати в плодове/зеленчуци? Има няколко модела на пазарам, но не искам да попадна на нещо дето не става. Всякакви впечатления и съвети ще помогнат.
 6. търся PCI-E 10/100/1000 Lan карта чипсет - Intel или Broadcom не ме интересуват с Realtek чипсет Пловдив
 7. Евтин вариант е да се качи едно OPENWRT на ТПЛИНК-а и да се настрои както трябва. Иначе хубва обхват се постига с няколко АП-та с намалена сила на излъчване(облъчване), но с кабел за всяко от тях. Ако ти 'дропи' от претоварване - има няколко варианта със PFSENSE , към които да вържеш АП-та.
 8. Топлата вода е отдавна открита . Да поясня - с някои от фирмите за които има отзиви сме работили години наред и забелязвам, че като цяло отзивите са истински - и добрите и лошите. Особено ако се гледа и колко са гласували 'съгласен' ' несъгласен' https://bgrabotodatel.com/company/4333
 9. Пламен на Асеновградско, добре работи , боядисква в камера - ако искаш тел - на лични
 10. Това, че не ползваш изипей и/или ел.банкиране не те прави по-защитен, а просто показва непълна осведоменост. Не твърдя, че някоя система е абсолютно защитена, но начина да са защитени парите и данните ти в 21-ви век не е да се опитваш навсякъде да плащаш кешовица, а да се осведомиш подробно за най-надеждните методи за електронно разплащане и да ги използваш с максималното ниво на защита, които предлагат. Има хора, които предпочитат да не плащат с банкноти , а със златни монети ама на тях им е още по-трудно и се обзалагам, че са силно недоволни клиенти.
 11. Впн-ите не прекъсват, но днс-ите гърмят от време на време. Това е от поне 5 дни ако не и повече. Ако те дразни , пробвай с друг днс и виж как е.
 12. В Амазон има дестилатори, че и вършат работа. Няколко вече съм взел не само за мен.
 13. телефона дойде на 2590 лв. клиента ще си поеме ддс-то и остават 2160 проблема е, че както се изразиха от представителството: "Apple и по скоро клиентита на марката са чувствителни на тема отваряна, ползване,..." Та ако някой е от типа "тъп да дава 2к+ лв за слушалка", той обикновено иска да си я разпечата, а в олх-то предлагат смешни суми.
 14. Днес един клиент си взе поръчания айфон, разпечата го и каза, че не бил тоя модел. Освен ОЛХ къде да пусна Iphone 11 Pro 256GB за продаване без ДДС ?
 15. Аз също знам как БЕШЕ преди 30+ години, но знам и как е сега - затова пак ще се повторя МГ не е най-добрия избор, особенно ако детето няма много силно изявени интереси към математика или програмиране.
×
×
 • Create New...