Jump to content
BulForum.com

dubo

Members
 • Content Count

  1019
 • Joined

 • Last visited

About dubo

 • Rank
  Дървен Философ

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. В Амазон има дестилатори, че и вършат работа. Няколко вече съм взел не само за мен.
 2. телефона дойде на 2590 лв. клиента ще си поеме ддс-то и остават 2160 проблема е, че както се изразиха от представителството: "Apple и по скоро клиентита на марката са чувствителни на тема отваряна, ползване,..." Та ако някой е от типа "тъп да дава 2к+ лв за слушалка", той обикновено иска да си я разпечата, а в олх-то предлагат смешни суми.
 3. Днес един клиент си взе поръчания айфон, разпечата го и каза, че не бил тоя модел. Освен ОЛХ къде да пусна Iphone 11 Pro 256GB за продаване без ДДС ?
 4. Аз също знам как БЕШЕ преди 30+ години, но знам и как е сега - затова пак ще се повторя МГ не е най-добрия избор, особенно ако детето няма много силно изявени интереси към математика или програмиране.
 5. Точно! Малко хора си дават сметка, че най-използваната част от компютъра е екрана.
 6. Имат постоянно текучество на учители и директори - да знаете, че в МГ език няма как да се научи. Ако езика ви е важен по-добре запишете Английската гимназия. Ако езика не ви е преоритет - може и системно програмиране, но то не е за всеки. Да се учи програмиране от човек без интерес в материята е доста лош избор.
 7. Иван в тракия до поликлиниката O88 7 88 OO I8
 8. Нищо ново под слънцето - практика на всички оператори е да търсят начин да повишат цените на услугите, за да компенсират инфлацията и за да увеличат печалбата си. Понякога това се постига с повишаване на параметрите на услугата но в Бг за съжаление е по-честа другата практика, а именно да се 'парфюмира' услугата, дори това да означава да се развали качеството. Но 'новата' услуга дава вече 'основание' да се вдигне цената.
 9. Преди време тук се коментираше пречиствател за въздух. За помещение около 40 кв.м се колебая между: - Beurer LR 300 - Rowenta PU6020F1 като клоня към Беур-а заради УВ филтъра. Дали правилно се ориентирам?
 10. Сменяш - s-pva 178/178 , 0.27 монитор със - tn, 170/160, 0.311 и просто няма как да останеш доволен. Няма такъв случай в историята. Очевидно обаче имаш добра преценка защото веднага си хванал 'на око' това, което се вижда в спецификациите ако човек е специалист.
 11. 27 ' монитор на 1920/1080 е просто .... неприемливо ако се търси качество. Просто размера на пикселите е безумен. Препоръчвам ти да разгледаш U серията на DELL , но да не е стар модела, че се намират и модели от 2012 .
 12. Е щом питаш - може спокойно да си изведеш някъде 2 кабела и да замажеш и боядисаш мястото - тип заровени под пода на мазето пари Ако стане авария - дупчиш там и подаваш 12 V на двата кабела - съответно бравата отключва. Топлата вода отдавна е измислена.
 13. Нито са автоматиччни, нито с код - електромеханични са - и си има модели с механично отваряне отвътре. Е разбира се съм сигурен, че ключарите никога не биха накърнили интереса на клиент за да осигурят печалбата си
 14. за тия пари по-добе (за мен) е електронна брава с криптиран контактен чип, без възможност за копиране.
 15. Ако искаш наистина хубава бира - първо отдели 5 минути и прочети това: https://www.occrp.org/en/investigations/4943-romania-bioteching-poor-beer-for-poor-countries в заглавието се казва Румъния, но е за България, Чехия, Румъния, Сърбия , Турция и тнт - 'бира за бедни' Все още единствената държава със закон за бирата си остава Германия - така че препоръчвам ти немска бира.
×
×
 • Create New...