Jump to content
BulForum.com

Turg-razprodajba na pc komponenti

Recommended Posts

Puskam turg za nqkoi ne6ta deto samo subiraat prah u nas :-) puskam minimalni na4alni ceni i do krai na turga duri gi davam duri i na minimalna cena samo da ne gi hvurla v bokluka :-) iako na nqkoi mai mqstoto im e tam :-)

ustroivat me i barteri no samo na pm pi6ete za tqh :-)

krai na turga 24.7.07 v 13.00 6oto prosto sled tova nqma da sam v bg 1 mesec :-)

1. hard disk fujitsu 1.7gb bez razvaleni sektori snimka

na4alna cena: 1lv

blic cena: 7lv

2.floppy bqlo standardno raboti dobre snimka

blic cena: 5lv

3. video ati 3d rage pro turbo agp ne znam kolko mb i lipsva metalnata platka no si ba4ka perfektno svalena ot compaq ma6ina snimka

4. video diamond s3 virge na pci slot. su6to ne znam na kolko mb e snimka

5. cd rom toshiba malko star i stranen no si 4ite perfektno :-) snimka

6. joystik speed link za igri sus samoleti perfekten malko izpolzvan ima vibracia i gumena pokrivka da ne se pluzga. snimka

blic cena: 15lv PRODADEN

7. joystik bezji4en raboti perfektno nqma baterii samo :-) snimka

blic cena: 17lv PRODADEN

8. kutia atx hubava na vun6en vid i ne standardna (vijte snimki) . sega proverih kutiata butona deto se vklu4va ne6to ne e dobre no moje reset butona bez problemi da se polzva za vklu4vane. snimka1 snimka2 snimka3

9. zahranvane rexpower 350w atx malko izpolzvano (ako se vzeme sus kutiata predimstvo) snimka

blic cena: 7lv PRODADENO

10. zahranvane originalno na nokia 6680 (otkradnaha mi go tela :-) ) snimka

blic cena: 8lv

11. volan s pedali s gumena pokrivka i smqna na skorosti. ni6to osobeno no raboti perfektno i 6e moje da se poigrae na nego snimka

blic cena: 15lv PRODADEN

12. turbo fan gembird za ohlajdane na kutiata ot pci slot snimka

blic cena: 4lv PRODADEN

13. 2 ohlajdania za s370 edinia pasiven drugia s ventilator vurvat v komplet snimka

blic cena: 4lv

14. cdrw sony deto rabote6e perfektno no sprq toka i vrati4kata mu ostana otvorena i q zatvorih na sila :-) sega ne 6te da stoi zatvorena koga kompa e vklu4en se otvara sama ne6to se e precakalo no ako moje nqkoi da q opravi ok :) snimka

blic cena: 5lv PRODADEN

15. siemens m55 rabote6e si perfektno no sled 3 meseca ne izpolzvane ne 6te da vklu4i. bez zahranvane e. bateriata sigurno si e zaminala no moje i da raboti a i za 4asti stava :) po princip si rabote6e perfektno snimka

blic cena: 15lv PRODADEN okaza 4e ni6to mu nqma i perfektno si raboti samo zariadno da mu se kupi :)

16. samsung e630 razvalen v lo6o sustoianie ispuskan ne 6te da stoi vklu4en :-) na nqkoi ako mu vur6i rabota za 4asti :-) snimka

blic cena: 5lv PRODADEN

17.originalnoto zariadno ot samsunga raboti si perfektno snimka nqmam :-)

18. tcm bezji4na mi6ka si rabote6e perfektno predi vreme no sega ne 6te da se instalira ne znam kvo se e precakalo. windowsa q prepoznava no ne 6te da q instalira a driveri nqmam. no perfektna e za zarejdane na baterii AAA :) snimka

19. sound karta opti na isa slot za nqkoi star komp :-) snimka

20. P1 s duno i kutia i edo ram ima 2 plo4ki. ima i nadvore6en cache slojen na dunoto. zaedno s nego davam i kutia standardna. i ohlajdane za nego. i zahranvane ima no e izvaden ventilatora deto go imam i go davam ako go iska nqkoi moje da mu se sloji i 6e raboti perfektno za p1. :) snimka 1 i snimka na kutiata

blic cena: 10lv

emi tova e naidobrata oferta pe4eli duri i da e 1lv :-)

8. kutia atx hubava na vun6en vid i ne standardna (vijte snimki) snimka1 snimka2 snimka3

davam blic-a

16. samsung e630 razvalen v lo6o sustoianie ispuskan ne 6te da stoi vklu4en :-) na nqkoi ako mu vur6i rabota za 4asti :-) snimka

davam blic-a

:)

12. turbo fan gembird za ohlajdane na kutiata ot pci slot - блиц цената

П.П. Като идвам да го взимам, искам да погледна номер 6 и номер 11 и евентуално да ги взема...а може и да ми направиш отстъпка за пакетна цена. :bgrin: Пускам ти ЛС.

Edit: Засега давам 8 лв. за 11.

Давам начална цена за следните неща:

1. hard disk fujitsu 1.7gb bez razvaleni sektori

5. cd rom toshiba malko star i stranen no si 4ite perfektno

15. siemens m55 rabote6e si perfektno no sled 3 meseca ne izpolzvane ne 6te da vklu4i. bez zahranvane e. bateriata sigurno si e zaminala no moje i da raboti a i za 4asti stava :) po princip si rabote6e perfektno

Давам BLITZ цена за

9. zahranvane rexpower 350w atx malko izpolzvano

4лв за samsung-a

8. kutia atx hubava na vun6en vid i ne standardna (vijte snimki) snimka1 snimka2 snimka3

9. zahranvane rexpower 350w atx malko izpolzvano (ako se vzeme sus kutiata predimstvo) snimka

Блиц-а за кутията и 2лв за захранването.

4. video diamond s3 virge na pci slot. su6to ne znam na kolko mb e snimka

6. joystik speed link za igri sus samoleti perfekten malko izpolzvan ima vibracia i gumena pokrivka da ne se pluzga. snimka

blic cena: 15lv

10. zahranvane originalno na nokia 6680 (otkradnaha mi go tela :-) ) snimka

За 4. -1лв.

За 6. -5лв.

За 10.-1лв.

molia nqkoi predi da dadat na4alna cena da proverat dali nqkoi predi tqh ve4e e dal povisoka cena ili daje i blic cena. taka pomalko 6e se oburkame koi kakvo 6e vzeme. vsepuk stava vupros za mnogo komponenti.

mersi

Защо не напавиш актуализирания списък с това, което е останало и последните стъпки до момента, че нещо много взеха да се объркват нещата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...