Ghetto_Freak Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Търся да закупя card reader 5 в 1 или 3 в 1 . Няма значение . Трябва да подържа SD и MMC карти . Само това трябва Цената която давам е 2-3 лева . Понеже 5 лева е нов . Днеска бях в Jar Computers и ми казаха , че евентуално след 10 дена ще докарват , а на мене ми трябва за събота . Ако някой има и иска да го продаде или знае от каде да купя нов за 5 лева да казва . П.С. Джар отпада Дайте други магазини . edit :Виж на мене не ми пречи , но ако модерите настояват ... Нека аз ако си намеря след това пишете на lil_stenly . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 И на мен ми е крайно нужен такъв ! Ако може след това пишете и на мен ! Търся и SD карта 128 или 256 мб ! Извинявам се ако нарушавам правилата , просто не искам да пускам тема за нищо ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Преди малко си купих това от Технополис, но за 15 лв. Иначе си има всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted July 10, 2007 Author Share Posted July 10, 2007 Ами там е проблема , че на мене ми трябва само SD MMC и ако може Memory Stick Duo Pro . Други нем и трябват Това не е ъп . Просто казвам ,че не ми трябва кард руйдър с много работи . Да не ми праснете сега уорн !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.