Jump to content
BulForum.com

Продавам Nokia 6300 и E50 и Bluetooth GPS receiver.

Recommended Posts

Продавам Nokia 6300 на 1 месец е телефона има остатачна гаранция 11 месеца. Към телефона върви кутия с книжки, handsfree, зарядно, калафче за телефона, и 128МВ карта с памет.

Цена: 350лв.

Продавам Nokia E50 на 1 месец е и тя има остатачна гаранция от Globul 23 месеца. Пълен комплект квото се сетите го има.

Цена: 300лв.

Продавам Bluetoot GPS Receiver Holux GPSslim236. Този ГПС е с последен модел чип за позициониране и дава отклонение до 50 сантиметра. Пълен комплект е и той - зарядно за кола, зарядно за контакт, USB кабел и софтуер. Остатъчна гаранция 10 месеца.

Цена: 120лв.

Снимки - http://www.a-x-l.net/nokia/

От гр. Пловдив съм, извън този град пращам с куриер.

За контакти:

GSM - 0899868618

Skype - me4okyx

ICQ - 345363216

Здрасти. Интересувам се от GPS-а. Но мога да дам мах. 100 лева за него. Ако те устройва - пиши ми. :)

Колко ти държи батерията на 6300 ? И бартер за Sony Ericsson W810 ? Телефона ми е адски запазен . Няма следи от употреба . На 2 часа разговори е . Има: кутия , зарядно , слушалки , дискове , аве всичко без дата кабел .

Здрасти. Интересувам се от GPS-а. Но мога да дам мах. 100 лева за него. Ако те устройва - пиши ми. :)

Съжалявам, но прекалено малко даваш.

Колко ти държи батерията на 6300 ? И бартер за Sony Ericsson W810 ? Телефона ми е адски запазен . Няма следи от употреба . На 2 часа разговори е . Има: кутия , зарядно , слушалки , дискове , аве всичко без дата кабел .

Бартер не приемам.

za gps-a cenata naistina e wisoka , ako j namalis proqwqwam interes inage wis tuk cenata

70 евро за чисто нов ама като сложиш и доставката ще излезе леко соленко. Не гледай, че примерно в pricegrabber.com се намира за $79.95 (+$10 за shipping до US адрес), и после още малко за да ти го донесе някой приятел или поне $50 за доставка до България... Ефективно до тука ще ти излезе $140-$150... сравни го това със 120лв...

Аз за GPS-a съм навит, само искам да знам към кой е гаранцията (т.е. към българска фирма или не)

70 евро за чисто нов ама като сложиш и доставката ще излезе леко соленко. Не гледай, че примерно в pricegrabber.com се намира за $79.95 (+$10 за shipping до US адрес), и после още малко за да ти го донесе някой приятел или поне $50 за доставка до България... Ефективно до тука ще ти излезе $140-$150... сравни го това със 120лв...

Аз за GPS-a съм навит, само искам да знам към кой е гаранцията (т.е. към българска фирма или не)

Гаранцията е към производителя....но ако стане нещо аз отговарям за него..

За 6300 мога да дам максимум 320 лв,или ако те интересува бартер за ТОВА телефонче плюс доплащане от моя страна максимум 200 лв.Ако си навит пиши тук до 11:00 часа,или след това на 0887863636;0898981235;0877426206.

Гаранцията е към производителя....но ако стане нещо аз отговарям за него..

znagi njama garanciq, stoto az kade da te tarsq kato wsemes parite?

kolega ima za 120lw s garanciq, ( ne sa sy6tata marka no si war6at rabotata)ne se izkazwai nepodgotwen

znagi njama garanciq, stoto az kade da te tarsq kato wsemes parite?

Момчето е много сериозно взимал съм доста неща от него и щом казва че няма да имаш проблеми с гаранцията - значи е така!!!

п.с. Пешо казах ли ти че тука се продават само неща чиято стойност е стотинки!!!!

а ти трицифрени суми си тръгнал да обявяваш! :P

Предпочитате или не, GPS-a се продаде вече! Честито на собственика :D Който има интерес и знае реално кое колко, вече се оборудва! Със здраве да си го ползва! :)

А момчета - вие къде ще намерите тези нови телефони на такива цени?!? Че и втора ръка къде има Е50 за 200лв ?!?? :huh: :blink: :confused Или 6300 за 300лв ??? Щото аз отивам да купя 10 ей сега :lol: :lol: Цените са железни - с по 100лв под пазарните стойности са и са на по един месец, пълни комплекти и гаранция! Промоцията в М-Тел не ми пишете колко е щото ти е с карта и договор B) Хората имат интерес дори и до ден, две единия от двата ще замине, просто човека се чуди кой от двата :D Кой разбира - тук се спира :lol: :punk :laughing: И както ме поздрави един мой любим познат - "АЙ, ЧАО МАЙНА!!! " :D :lol: :lol: :lol:

P.S. bafi - ако се и казваш Красьо - да беше се обадил на ГСМ-а, щеше да си имаш ГПС досега.... ако не се препознавам де :blink: :D

Ако даваш 6300 със 100лв. под цената й на нова, която можеш да видиш тук, ще я взема. Също така, ако даваш и Е50 със 100лв. под цената му, която пък можеш да видиш тук, мисля, че един приятел ще я вземе.

Първо тези не са пълен комплект, а и Е50 е с 90лв под новата цена :P Така че цените са си напълно нормални, пък вие си търсете тези дето са ги писали в сайта ;)

И откъде реши, че не са пълен комплект? Преди месец купих 6300 и си беше с всичко - кутийка, книжка, мемори карта, калъфче, зарядно и 24 месеца гаранция за 405лв. Не знам кое не му е пълното на комплекта :laughing: И как реши, че като продаваш Е50 за 350, а нов е 389, разликата е 90лв. :D

Аз си намирам телефоните на цените в сайта и си ги купувам. Пожелавам ти успех с продажбата на твоите :woot

Браво бе.... всички се пазарят за цената ама никой не я каза до сега..... :woot Нокия Е50 е 300лв - станала е грешка в писането на обявата - затова и казах, че разликата е 90лв - моя грешка не е нарочно :huh: :bgrin:

Да ги уточня - Nokia 6300 - 350лв

Nokia E50 - 300лв. - така вече всичко е ясно :tongue :wir

Извинявам се за грешката - но реално за това, което съм имал предвид, цените са наистина добри. Грешката е станала от бързане и да не пропусна нещо да напиша :D

Аз пак да направя това уточнение, защото на спират тия глупави съобщения за GPS-a :

GPS-a Е ПРОДАДЕН ВЕЧЕ И ГО ДАДОХ НА 120лв :P Вие си го взимайте на по-малко като ги има :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...