Jump to content
BulForum.com

Някой който учи медицина?


Recommended Posts

имам да пиша едни глупости относно процеса на подготовка и самото кандидатстване...та ще ми е от полза ако някой отдели 5 мин. да сподели надълго и нашироко как е протекла подготовката му, изпитите и т.н. :)

Забравих да спомена че съм отчаян и трябва да се отчета с това утре..а трябва и да го превеждам на конски.. (wasntme)

Link to comment
Share on other sites

хм кажи по-точно какво те интересува,защото нищо не разбрах

Link to comment
Share on other sites

ами как трябваше да се подготвяш, какво внимание отделяше на отделните предмети в училище, на страничните занимания, какво свободно време имаше, и така. нямам предвид какво се учи и какви оценки се взимат примерно, а самото ежедневие как протича и впоследствие когато те приемат вече каква е системата на учене.

Link to comment
Share on other sites

щом си решил и те влече няма да сбъркаш,ще се справиш,само не отлагай,няма не мога,има само не искам ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ако вече не е твърде късно бих могла да помогна :rolleyes:

Кандидатствах в Медицински Университет , но на първо място написах фармация , защото това беше главното ми желание :D

Предисторията беше следната : 6 месеца преди изпита си седнах яко на задника всеки божи ден от 8 сутринта до 5 следобяд. По това време ( преди 4 години) се кандидатстваше по 3 учебника по биология (за 8 , 9 и 10 клас) и цялата химия ( от 6 до 12 клас). Колкото и тъпо да звучи трябва яко зубрене, в смисъл поне така съм чувала че проверяващите сядат и почват да сравняват дума по дума това което си написал с това което е в учебника . Излишно е сигурно да казвам че оценките трябва да са доста височки - поне над 5.00 :blink: :blink: :blink:

И така ако всичко е минало по описания начин си вече студент в МУ. Кой каквото ще да разправя най - труден си остава кандидастудентския изпит, защото всички останали рано или късно се вземат...

Ами в общи линии е това....

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

А ако се насереш на кандидат студентските изпити отиваш в Скопие за един семестър и после се прехвърляш, както направих аз ;) Сега съм 4ти курс медицина в МУ-Пловдив. Не влача нито един изпит, а от редовно влезлите има сумати такива..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...