Dreamer Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Търся: 1. Renault Laguna, може и комби. или 2. Renault Megane, без комби и без Coach. Може Scenic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Мога да ти намеря меган/лагуна/Сценик нов внос,всъщност още в германия.Имам човек който е там и при поръчка може да ти го докара.Ходи и в австрия,работи по поръчка.Можеш да си харесаш кола от www.autoscout24.de www.mobile.de цената в сайта +1200лв ти пристига колата пред вас-всички разходи до регистрацията са включени,получаваш я с договор,няма фактури няма ДДСта. Ако имаш интерес мога да ти дам тел или скайп Пиши ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Търся: Може Scenic. приятел продава Scenic 97-98 г. нов внос с 3 бутилки метан почти всички екстри - бял на цвят цената е около 7800 - 7900 но трябва да си говориш с него - пиши ако си заинтересуван аз мога да предложа Ситроен AX 94г дизел на около 2200 ако някой друг се интересува ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Мога да ти намеря меган/лагуна/Сценик нов внос,всъщност още в германия.Имам човек който е там и при поръчка може да ти го докара.Ходи и в австрия,работи по поръчка.Можеш да си харесаш кола от www.autoscout24.dewww.mobile.de цената в сайта +1200лв ти пристига колата пред вас-всички разходи до регистрацията са включени,получаваш я с договор,няма фактури няма ДДСта. Ако имаш интерес мога да ти дам тел или скайп Пиши ЛС. И без забележки по техническото й състояние? Демек караш ми я, аз я вкарвам в сервиз, диагностики всякви и ако нещо не е ок кво правим? п.с.: също разни драскотини по боята, които не са се виждали по снимките, некви изцепки в купето и прочие... извинявам се че така се намесих в темата, но не знам как така се купуват коли на старо отвън с инфо само от снимка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Ами най-добре се виж с човека, който докарава колите и виж няколко коли, които е докарал. Ако са ок и ти вдъхне доверие му поръчваш и ти докарва, ако не здраве да е По принцип сериозните търговци си личат и се познават. Само като видиш колите ще си проличи. Не вярвам ако има добро име да го рискува като ти докара кофти кола. По принцип който се занимава с внос на коли си работи с определи търговци били те от Германия или Италия. Там всичко е проверено, защото всеки си държи на думата, а и най-вече на името Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelegrino Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 И без забележки по техническото й състояние?Демек караш ми я, аз я вкарвам в сервиз, диагностики всякви и ако нещо не е ок кво правим? п.с.: също разни драскотини по боята, които не са се виждали по снимките, некви изцепки в купето и прочие... извинявам се че така се намесих в темата, но не знам как така се купуват коли на старо отвън с инфо само от снимка. Човекът прави оферта, братле. Ако не ти допада, хващаш си сам рейсчето до Германия, харесваш си кола, правиш диагностика на място в някой сервиз там и ако си доволен купуваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HarDTokiLL Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Търся: 1. Renault Laguna, може и комби. или 2. Renault Megane, без комби и без Coach. Може Scenic. Zabavno i az tursq to4no tezi vidove koli,4akam sega da mi dokarat ot franciq megane bordo 98g. i laguna 98 g. novoto kupe za cena 6,500 ,malko mi e skypo ama shte vidq..Scenic gledax onq den beshe 99 god. ama maslo ,draskotini,otzad nqmashe razni gluposti... i sux P.S. Brav0 tva e nai dobriqt izbor Megane ili Laguna ,frenskite koli rulz... GLEDAI i kilometrite ako sa s knijka !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Zabavno i az tursq to4no tezi vidove koli,4akam sega da mi dokarat ot franciq megane bordo 98g. i laguna 98 g. novoto kupe za cena 6,500 ,malko mi e skypo ama shte vidq..Scenic gledax onq den beshe 99 god. ama maslo ,draskotini,otzad nqmashe razni gluposti... i suxP.S. Brav0 tva e nai dobriqt izbor Megane ili Laguna ,frenskite koli rulz... GLEDAI i kilometrite ako sa s knijka !!! Я ме викни да видя Мегана, ако не ти хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 @poznai,моя приятел нее от търговците,които карат коли с автовозите.Той живее там от няколко години и като страничен доход докарва по някоя кола на приятели.До сега никой нее казал,че му е докарал бръкма.Все пак не говорим за чисто нова кола,а кола 2-ра употреба. Така,че от където да си купиш кола първото нещо ще бъде да я закараш в сервиз и да и смениш всички консумативи.Ако си мислиш,че в Германия ще ти сменят ремъците,филтрите и маслото 1 месец преди да продадат колата ,значи си много заблуден. А като не си сигурен в него(не казвам нищо лошо-все пак за теб е абсолютно непознат)качваш се на автобуса до Мюнхен слизаш на автогарата и си търсиш каквото и където ти е кеф. Има още нещо:Колите от автокъщите там са без номера и нямат никакво право да се движат по улиците на града,и това се спазва стриктно.Така че ако колата е там,отиваш(ти или който и да е)гледаш,палиш правиш 10м. проба и ако ти хареса купуваш-вадят ти транзитни номера и си заминаваш,ако не продължаваш. Когато обявата е частна вече е друго-колата се гледа,кара,пробва ,като искаш и диагностика в сервиз ще ти направят,макар,че там услугите са много скъпи -порядъка на 100еуро човеко час и едва ли би се съгласил. Знам добре ,че коли трудно се купуват по снимка,но всеки избира сам.Момчето ще я огледа и ще ти се обади да ти каже "Има надраскано ето там,има теч на масло от хидравличната рейка,има скъсана тапицерия на седалката,да я купувам ли или не?" и ако ти прецениш,че дефектите са в рамките на нормалното казваш "Купувай я!" Половината от парите се плащат предварително,другата половина като ти дойде колата пред вас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 16, 2007 Author Share Posted March 16, 2007 mrdds, мерси, но ако искам някой да избира кола вместо мен досега да съм взел. Има голямо разминаване между това какво ти казват, че са намерили и какво реално идва и въобще не е работа друг да ти избира кола. Мерси, но отпада този вариант. member, добре звучи, но белия звят ми е супер антипатичен. Това е цвета, който според мен най-малко ходи на лагуна, меган и т.н. Металик ми се иска задължително и то не бордо (има доста лагуни бордо, но нещо не ми харесват, може би като цвят напомнят на Opel ). Мерси и на теб. HarDTokiLL, добре звучи за 6500 ако не е удряна и няма сериозни забележки (примерно мръсни, изтъркани или изгорели от цигари седалки - това е достатъчно за да се разбере отношението на стария собственик към колата). Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Хубава Лагуна, запазена и с много екстри под 5500-6000 - няма да намериш. Огледах около 20 Лагуни докато си избера свястна. RXE или RT гледай да е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 задължително ли искаш рено, имам 2 нововнесени комбита омега и субару автоматик, ако се интересуваш питай. цени народни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.