Ferante Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 СОЛД Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Батерии 2 броя - HAMA 2000mAh - взимам ги след 5-10 минутен тест. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Аз пък искам HDD-то, ако може за 10 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAMERFALL Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Взимам преходника PCI->USB и ако може бих взел и батериите (за разлика от inherit.hit.bg не искам да ги тествам). Пиши ми в скайп или icq да се разберем Може и ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Аз се нареждам на опашката за PCI -> USB ако човека пред мен се откаже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted February 10, 2007 Author Share Posted February 10, 2007 Някой неща са продадени 0 премахнах ги от първия пост. Оказа се че с PCI-> USB адаптера съществува някакъв проблем - на Win XP, когато тръгне Plug-And-Play забива комп-а - сигурно нещо не се разбира с дъното или нещо друго - не знам и не ми се занимава. Затова цената му е вече 3 лв Бинокъла е запазен за момента. Другите неща продъ;жават да се продават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 за бинокъла се нареждам и аз :-) Ако човека, който го е запазил се откаже :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Мисля , че бинокъла е запазен за мен , но понеже съм с гипс на ръката (и тя не почва още да зараства ) и сигорно по нататък ще го зема , но съм сигорен купувач . Сега не ми дават да се движа много много и не мога да излизам ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.