SiLvEr40 Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Продавам диодни светлини за габарити. Всяка крушка има по 6 диода. Всеки, който е чувал за тях знае тяхните предимства ! * По-малка консумация на енергия * По-дълъг живот * И естествено по-ярка светлина Размер T13 (би трябвало да стават на повечето коли) Цвят : бял Цена на комплект 15 лв. Телефон за връзка: 0887 973 944 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted February 5, 2007 Author Share Posted February 5, 2007 Ето и снимки : Link to comment Share on other sites More sharing options...
toltek Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 единия е син другия зелен . това не ми харесва,аз си имам диодни габарити от 3 години и са на цена 60 стотинки бройката, и са си еднакви цветове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 единия е син другия зелен .това не ми харесва,аз си имам диодни габарити от 3 години и са на цена 60 стотинки бройката, и са си еднакви цветове. Колега, различни са, за да се види разликата между обикновения и този А към автора на темата, някакви други цеветове имаш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted February 6, 2007 Author Share Posted February 6, 2007 Има сини, червени, зелени и кехлибарени, но трябва да изчакаш малко. @toltek тези които имаш ти са с 1 диод и нямат нищо общо с тези, които аз продавам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
van4o_87 Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Има сини, червени, зелени и кехлибарени, но трябва да изчакаш малко. @toltek тези които имаш ти са с 1 диод и нямат нищо общо с тези, които аз продавам! Аз заявявам 1 комплект сини или бели ще реша, докато ти дойдат в наличност Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Сега има ли бели налични? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted February 6, 2007 Author Share Posted February 6, 2007 Бели имам. Размер T13(13мм диаметър)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Китайски ли са крушките? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted February 6, 2007 Author Share Posted February 6, 2007 ако бяха китайски нямаше да са на такава цена от USA са! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 ако бяха китайски нямаше да са на такава цена от USA са! Ееее то цената е отностиелно нещо в тоя форум!).....интересува може ли да сложа една крушка да сравня как свети спрямо другата и тогава евентуално да ги купя??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted February 6, 2007 Author Share Posted February 6, 2007 нямаш проблем пищи ми на пм да ти дам координати! А и не си мисли, че ще светят като xenon-ова светлина . Все пак е габарит и се смесват с къси/дълги Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 нямаш проблем пищи ми на пм да ти дам координати! А и не си мисли, че ще светят като xenon-ова светлина . Все пак е габарит и се смесват с къси/дълги Знам горе долу какво да очаквам!Основните ми крушки са H4 Philips VisionPlus и просто искам да поизравня леко разликата в светенето на габаритите и фаровете понеже са ми отделно(един до друг)!Остави координати на ПМ,като се освободя ще ти се обадя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
van4o_87 Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Бели имам. Размер T13(13мм диаметър)! Прати и на мен адрес за връзка, а със този диаметър стандартен ли е за всички коли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted February 7, 2007 Author Share Posted February 7, 2007 Прати и на мен адрес за връзка, а със този диаметър стандартен ли е за всички коли? Ne stava za vsi4ki koli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Нахвърлям се на зелени ако има. Защо не пуснеш направо един ГСМ да може да те питаме подробности и да не спамим тука? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted February 7, 2007 Author Share Posted February 7, 2007 В момента става въпрос само за бели Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted February 8, 2007 Author Share Posted February 8, 2007 Остана 1 комплект. Давам го с отстъпка, който го вземе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted March 19, 2007 Author Share Posted March 19, 2007 Нови Ultra Bright диодни светлини с 6 диода. Светят още по-силно. Цена 15лв. Телефон 0887 973944 за връзка Цена 15 лева. Цвят бял Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 Бе, тва на горните снимки само габарити ли светят? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.