Sothbiss Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 Въпросчето ми е коя услуга в момента излиза най-тънко при разговор между два GSM-a.Навъртяха се много реклами на различните оператори, но незнам на коя от офертите да се спра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 Какво значи най-тънко за теб Всеки има различни нужди и потребление и не може да се каже еднозначно. Поне опиши с кой говориш, по колко и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 Мисля, че има на предвид: На кой оператор, разговора между 2 номера излиза най-евтино. 2 Определени номера и само те. Както беше b-free преди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 4, 2006 Author Share Posted October 4, 2006 Мисля, че има на предвид: На кой оператор, разговора между 2 номера излиза най-евтино. 2 Определени номера и само те. Както беше b-free преди. Точно така.Затова моля кажете.А на въпроса на JDFU-става въпрос за няколко разговора седмично за по няколко минути, но дори и те ми излизат доста скъпо за момента (ползвам услугите на M-tel, не на договор , а чрез ваучер и не ме устройва).Сега гледам тия реклами на Loop и незнам дали си заслужава. ПП.С договори не се обвързвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 В такъв случай мисля, че за момента globul smart илзиза най-изгодно като също може да погледнеш и 4play на vivatel. Loop отпада, защото си е договор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 В такъв случай мисля, че за момента globul smart илзиза най-изгодно като също може да погледнеш и 4play на vivatel. Loop отпада, защото си е договор. Globul Smart все едно не е на договор също? Ако ще е за между две сим карти единствено.. то и глобул и мтел имат такива пакети с по две карти които си говорят за по 9 стотинки на минута, така че разлика няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 Точно така.Затова моля кажете.А на въпроса на JDFU-става въпрос за няколко разговора седмично за по няколко минути, но дори и те ми излизат доста скъпо за момента (ползвам услугите на M-tel, не на договор , а чрез ваучер и не ме устройва).Сега гледам тия реклами на Loop и незнам дали си заслужава.ПП.С договори не се обвързвам Лууп си заслужава единственно ако познаваш няколко човека които също са с 0883 и можеш да прежалиш 15лв на месец . Аз в момента ползвам карта на името на баба ми, която е инвалид и имам 30 безплатни минути към всички и месечна такса от 15лв. Доста си търсих нещо по-изгодно, ама май няма такова в момента... И най-хубавото е че като говоря 5 секунди ми отчита 5 секунди, а не 30 или както е при някои цяла минута. Link to comment Share on other sites More sharing options...
officeman84 Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 4play na vivatel е твоят избор. Разговори по всяко време по 10 стотинки с ДДС м-у 4 карти. Таксуват се първите 30 секунди - сериозно предимство и евтини разговори към останалите оператори. 4 карти за 20 лв с по 8 лв разговори във всяка. Аз поне не виждам по добро предложение за момента ... П.С. За разлика от предплатените карти на останалите оператори тук имаш право да използваш и GPRS за интернет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 6, 2006 Author Share Posted October 6, 2006 Мерси на всички.Спрях се на 4play.Модераторите могат да правят с темата каквото си поискат вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.