Jump to content
BulForum.com

Разговори между два GSM-a

Sothbiss

Recommended Posts

Въпросчето ми е коя услуга в момента излиза най-тънко при разговор между два GSM-a.Навъртяха се много реклами на различните оператори, но незнам на коя от офертите да се спра.

Какво значи най-тънко за теб :confused Всеки има различни нужди и потребление и не може да се каже еднозначно. Поне опиши с кой говориш, по колко и т.н.

Мисля, че има на предвид: На кой оператор, разговора между 2 номера излиза най-евтино. 2 Определени номера и само те. Както беше b-free преди.

Мисля, че има на предвид: На кой оператор, разговора между 2 номера излиза най-евтино. 2 Определени номера и само те. Както беше b-free преди.

Точно така.Затова моля кажете.А на въпроса на JDFU-става въпрос за няколко разговора седмично за по няколко минути, но дори и те ми излизат доста скъпо за момента (ползвам услугите на M-tel, не на договор , а чрез ваучер и не ме устройва).Сега гледам тия реклами на Loop и незнам дали си заслужава.

ПП.С договори не се обвързвам

В такъв случай мисля, че за момента globul smart илзиза най-изгодно като също може да погледнеш и 4play на vivatel. Loop отпада, защото си е договор.

В такъв случай мисля, че за момента globul smart илзиза най-изгодно като също може да погледнеш и 4play на vivatel. Loop отпада, защото си е договор.

Globul Smart все едно не е на договор също? Ако ще е за между две сим карти единствено.. то и глобул и мтел имат такива пакети с по две карти които си говорят за по 9 стотинки на минута, така че разлика няма.

Точно така.Затова моля кажете.А на въпроса на JDFU-става въпрос за няколко разговора седмично за по няколко минути, но дори и те ми излизат доста скъпо за момента (ползвам услугите на M-tel, не на договор , а чрез ваучер и не ме устройва).Сега гледам тия реклами на Loop и незнам дали си заслужава.

ПП.С договори не се обвързвам

Лууп си заслужава единственно ако познаваш няколко човека които също са с 0883 и можеш да прежалиш 15лв на месец :). Аз в момента ползвам карта на името на баба ми, която е инвалид и имам 30 безплатни минути към всички и месечна такса от 15лв. Доста си търсих нещо по-изгодно, ама май няма такова в момента... И най-хубавото е че като говоря 5 секунди ми отчита 5 секунди, а не 30 или както е при някои цяла минута.

4play na vivatel е твоят избор. Разговори по всяко време по 10 стотинки с ДДС м-у 4 карти. Таксуват се първите 30 секунди - сериозно предимство и евтини разговори към останалите оператори.

4 карти за 20 лв с по 8 лв разговори във всяка. Аз поне не виждам по добро предложение за момента ...

П.С.

За разлика от предплатените карти на останалите оператори тук имаш право да използваш и GPRS за интернет.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...