Jump to content
BulForum.com

Нощ на музеите и галериите


kopche

Recommended Posts

Хайде на разходка тази нощ!

Пловдивските и старозагорските музеи и галерии пускат гратис днес от 18 h до 3 h на 30 септември :woot

Вижте сами

B)

миналата година беше много яко .... алкохол на аванта ..... хахахахах

Тая година пак ще е така .. ако се съберем повечко хора може и да отидем

 

НапихМИ СА на аванта и айде някъде на дискотека ...Авантата е чиста печалба

Link to comment
Share on other sites

Ее,само Найлона да го нямаше :D Всъщност там най-вероятно ще се сътои среща на неразбраните хора на искуството и основната дейност ще е пиене.

Миналата година въпросната нощ протече много добре,дано и тази всичко да е ок.Ще има и таксита,които ще возят за 1 лев,но трябва да бъдат хванати от определени места,но аз забравих кои са :bgrin: Ще видим и Петното отново.

Link to comment
Share on other sites

Аз мога да кажа за Етнографския музей . Имаше представяне на народни носии и не само имаше и белио и болярски дрехи ако някой го е гледал да сподели мнение или снимки . Аз неискам да коментирам защото бях от участващите и не върви да си правя реклама :)

Link to comment
Share on other sites

И аз пообиколих наляво-надясно с приятели. Наистина беше много хубаво, а може би най-хубавото беше, че всички бяха млади хора, които с интерес гледаха различните произведения, това много ме зарадва... Разбира се, имаше и такива дето бяха под мотото "НапихМИ СА на аванта и айде някъде на дискотека", но за радост бяха малко.

 

Започнахме с Петното, след това в старата баня до съдебната палата, след това Историческия музей, Природонаучния музей, Градската галерия на главната, след това в Стария град за изложбата "Златю Бояджиев" и няколко други изложби... И навсякъде имаше нещо ново и интересно, което да ти грабне вниманието и така да те остави без думи, че просто да обикаляш ококорен и зяпнал и да не знаеш какво да кажеш... Много хубава и стойностна вечер, общо настроението навсякъде беше много добро, всички много се радваха и си правеха кефа, а и времето беше чудесно! :)

 

Много интересни бяха и скулптурите, които бяха сложени по самата главна между Джумаята и бар "Каменица" (за по-нататък не знам, просто не продължихме)! Жалко, че имаше простаци, които само дето не се катереха по тях, че да видят дали били стабилни...

 

Общо казано - доволен съм и очаквам с нетърпение следвашата Нощ на музеите и галериите.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...