Jump to content
BulForum.com

Numb3rs


russsi

Recommended Posts

Сериала Numb3rs ( Известен като "Криминални уравнения у нас ) е криминален и е доста зарибяващ по мое мнение. Наскоро даваха първи сезон по btv, който беше доста интересен и го гледах 2 пъти и така и не ми омръзна. Дано и вие да му се насладите.

 

list_cast_main.jpg

 

 

Ето за какво става въпрос в сериала :

 

Всяко престъпление крие много неизвестни, но отговорът винаги е един, а решението може да се окаже скрито в сложна математическа задача.

Ако факти и доказателства от обичайно полицейско разследване бъдат подредени в КРИМИНАЛНО УРАВНЕНИЕ, резултатът от този уникален експеримент може да бъде само един – много разкрити убийства!

 

Инициатори на нестандартния подход са двама братя от Лос Анджелис, на които им хрумва гениалната идея да съчетаят полицейската практика с математиката.

 

Екипът, който създават федералният агент Дон Епс и брилянтният математик Чарли, ще ни разкрие неограничените възможностите на една наука, която въпреки, че използваме всеки ден, не познаваме.

 

Държава: САЩ

 

Година: 2005/2006

 

Времетраене: приблизително 40 минути /всеки епизод/

 

Жанрове: трилър, криминален, мистерия, драма

 

Режисьор: Cheryl Heuton, Nicolas Falacci

 

 

В ролите :

 

 

robmorrow_cbsupntca06_240.jpg - Роб Мороу в ролята на Дон Ипс.

 

 

Charlie-Eppes.jpg - Дейвид Кръмхолц в ролята на Чарли Ипс.

 

 

larry.jpg - Питър МакНикол в ролята на Д-р Лари Флинхарт.

 

 

alan.jpg - Джуд Хърш в ролята на Алан Ипс.

 

 

225px-Amita_Ramanujan.jpg - Нави Рават в ролята на Амита Раманухан.

 

 

alimiballard_numb3rs_240.jpg - Ейлайми Балард в ролята на Дейви Синклер.

 

Повече инфо тук и тук

 

Първи и Втори сезон от сериала са качени и на локала, но има субтитри само на няколко епизода.

 

Ето още линкове :

 

Субтитри - сезон 1 от 1 до 13 епизод ( за 14 има в локала, ако не се лъжа) и сезон 2 от 1 до 11 епизод.

 

1 Сезон на Numb3rs + субтитри на BG за всички епизоди - Торент от torrents.linkos.bg - Просто си направете акаунт (безплатно е ) и си го дръпнете.

 

Сезон 2 (пълен) 8.13 GB без субтитри - isohunt

 

Пълен 2 сезон без субтитри - торент от torrentspy.com

 

Различни епизоди (торенти) - www.bitenova.org

 

За късия първи сезон явно хората са се компенсирали с огромния втори сезон. Дано по скоро да качат в subs.unacs.bg субтитри и за останалите епизоди или ако някой знае линк да даде, за да гледаме и останалите.

 

Очакваме и 3 Сезон, който се очертава да бъде още по -интересен от първите два сезона. Първата серия от него ще излезе на 22 септември тази година. За повече инфо за 3 сезон тук

Link to comment
Share on other sites

Аз нямах възможността да го гледам от самото начало , но когато ми стана интересно и започнах да го следя и той свърши :(

Link to comment
Share on other sites

Аз нямах възможността да го гледам от самото начало , но когато ми стана интересно и започнах да го следя и той свърши :(

Е, можеш да си наваксаш. Аз стигнах до 11 епизод на 2 сезон и сега не мога да намеря субтитри за останалите епизоди от 2 сезон и се ядосвам, защото и на мен ми стана много интересно.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Мда и според мен сериалчето е добро и аз го гледах по 1 време като го даваха по бтв ама не го следях защото по принцип не гледам телевизия :blink: Иначе ще го почна скоро време и него ама не ся че станах мн сериали и игри и гаджето и даскалото и тряя деня да е по 48 часа да мога да смогна на сичко :D

Link to comment
Share on other sites

Гледах няколко серийки по бТВ и сериалчето ми хареса

8/10

Link to comment
Share on other sites

Дано скоро да преведат и останалите серий ,защото мисля , че няма да издържа много. Сериала е много зарибен , а във форума на subs.unacs.bg нищо не пише. link Лошото е , че на 22 пускат първата серия от 3 сезон, а втори още не е преведен изцяло и по - нетърпеливите ще пропуснат втори сезон.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Много съм благодарен на човека , които работи по превода на останалите серий от 2 сезон. Вече са преведени всички серий до 16 от втори сезон и ще продължават да се превеждат още ...

 

Link

 

Ще помоля да се качат субтитрите и на локала...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...