Jump to content
BulForum.com

Италия, Серия А 2006/2007

veseo

Recommended Posts

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply
  Raging Fire said:
Това е Рома бай да уей.

Верно, че е Рома бе :D Ще сменям или очите или монитора - ся кат се залепих за стъклото видях Мансини и Тоти :)

Тия па как не са сложили европейския шампион :blink:

• 1 month later...

че играят с френски отбори и понеже няма тема за френското първенство италия е най-близо и затова :lol:

VeSo said:
че играят с френски отбори и понеже няма тема за френското първенство италия е най-близо и затова :lol:

Ей чак сега видях къде съм писал :lol:

Исках да пиша в темата UEFA 2006/2007 ма се обърках нещо.

Извинявам се! :rolleyes:

Тея от Парма са б*хти нещастниците - не могат да ни спрат с игра, ама с нарушения, бавене и лежане по терена - успяха - 5 или 6 жълти картона, голямата част от които в края си изкараха... :angry1

simbata said:
Тея от Парма са б*хти нещастниците - не могат да ни спрат с игра, ама с нарушения, бавене и лежане по терена - успяха - 5 или 6 жълти картона, голямата част от които в края си изкараха... :angry1

Тея пристрастия другаде... хахаха Милан нищо не показаха днеска ... ама грам ..

Зех си паричките на първо полувреме 1ца друго не ме ебе.Даже се радвам , че изгубиха 2точки.

kpcH said:
Тея пристрастия другаде... хахаха Милан нищо не показаха днеска ... ама грам ..

Зех си паричките на първо полувреме 1ца друго не ме ебе.Даже се радвам , че изгубиха 2точки.

През к*ра ми е, че си взел паричките от букмейкъра. Като друго не те ебе си пиши в темата за залаганията. А за показването, статистиката сочи друго :ph34r:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...