Midex Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Тъй като имах "този досаден проблем" със със системата ми под Win98 се наложи да си купя от inherit.hit.bg друг. Затова пускам на търг MSI тунера, който работи перфектно под Win XP. По-долу давам отново снимки да добиете представа какво представлява, а за повече инфо - предишната ми тема за замяна. Начална цена: 40 лв. Блиц: 60 50 лв. Край на търга - 2 септември (чак тогава, понеже вероятно след ден-два ще трябва да заминавам) 17.09.06 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sersem Posted August 20, 2006 Share Posted August 20, 2006 42 lv ot men Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenix Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 43 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 7, 2006 Author Share Posted September 7, 2006 Позакъснях с някой ден с прибирането си в Пловдив, току що влизам в къщи. Ferante е наддал последен и го взима. Ако се е отказал, тунера отива в Kenix или на трето място в sersem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 ако все пак и той се откаже и аз се нареждам на опашката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 7, 2006 Author Share Posted September 7, 2006 ако все пак и той се откаже и аз се нареждам на опашката Ferante си е намерил междувременно тунер и се отказа, ако и другите са си намерили ще ти драсна един РМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 12, 2006 Author Share Posted September 12, 2006 Подновявам търга поради ред причини - свързах се с абсолютно всички, които бяха писали в темата (без Kenix, който не е влизал от миналия месец). Някои си бяха намерили междувременно, други чаках с дни да ми отговорят, трети просто бяха писали колкото да се "разпишат"....както и да е... Тунерът е перфектен, началната цена остава 40 лв., блиц цената става 50 лв., крайният срок е неделя вечерта и след това тунерът се сваля от продажба независимо има или няма купувач. П.П. Евентуално бих го заменил за някакъв GSM от ранга на C55 напр., с добра батерия (3+дена). ЕДИТ: Тунерът го взе alchemy. До 2-3 дена човекът му ще го пробва и ако всичко е ОК ще го задържи. ПРОДАДЕН! Моля модераторите да затворят темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Взимам го. Всъщност го взимам за Igniter, защото той няма нет в момента и ме помоли да му съдействам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Мога да предложа за бартер C-45. Телефона е използван само от мен и е купуван нов от БГ.Работи със всички оператори. Сменена батерия преди година Ли-Йон,кара 3-4дни при нормални разговори. Старата стои,но не знам дали става нещо от нея. Давам и чисто нов черен панел,който го купих преди 6месеца(мислех да го подарявам),но така и си стои(не го подарих). Прецени си дали те устройва и колко да доплатя(естествено). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.