zlobil Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 значи харесах си някои работи от amazon.com ама ми трябва човек които може да пазарува от там понеже аз си нямам и идея как става , ако има някои които е поръчвал и му се занимава да поръча и някои работи за мене нека да пише тук или на ПМ естествено предлагам заплащане за услугата , което нямам идея колко точно ще е но ще се договорим за някаква разумна цена искам да си поръчам ето това ако има някакво значение : Norelco 8140XL SpeedXL Men и понеже ми писна да купувам евтини имитации на adidas в милия ни град ето тези маратонки : Adidas 2006 Girano Road Cycling Shoe (Black) или тези зависи за каква цена ще се договорим и дали ще стигнат парите Adidas 2006 adiStar RD Pro Road Cycling Shoe (Black) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hou001se Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 ami ne znam za kkavi mentaci si se nabutval ama pone za maratonkite si ima ot kude da si gi vzemesh a kolkoto do mashinkata za brusnene otivash vzimash si edin philips i zabravqsh. A inache pri tezi ceni kato dobavish komisionata na choveka koito shte gi plashta i kurierskata taksa koqto v nqkoi sluchai stiga do 25$ shte ti izleze soleno, no vse pak uspeh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 13, 2006 Author Share Posted June 13, 2006 нали се сещаш че наи-евтиния подобен филипс е над 250лв..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 леле ! сорка за офф-а ама тия адидаси са изродскиииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии и аз бих дал 80 $ за тях ! сори за офф-а ! ама няма ли да ти сложат ДДС кагато влезнат в България ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 13, 2006 Author Share Posted June 13, 2006 еми дори и да сложат , тука такъв модел няма а дори и доиде някога ще е иначе доколкото знам се слага за над 100 евро ддс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 мда тея първите маратонки са много яки и много евтини тука няма къде да намериш такова нещо...но все пак дори да намериш някой който може да купува от там остава проблема с доставката Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 мда тея първите маратонки са много яки и много евтини тука няма къде да намериш такова нещо...но все пак дори да намериш някой който може да купува от там остава проблема с доставката Доставката не е проблем, защото amazon.com предлагат такава при поръчка. само да има кой да я плати, защото в зависимост от покупката, с DHL доставката може да стигне и до 50-60$ със застраховката. Маратонките можеш да ги купиш от България. Няма такава хватка като "тука го няма тоя модел". Всичко има. Иди до софия и ще се убедиш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 13, 2006 Author Share Posted June 13, 2006 случаино съм бил до софия и така като се замисля.... ми да ти кажа от 2006 имаше около 50 % (в тези 50 процента визирам наи-застреляните естествено ) от моделите които могат да се поръчат от амазона..... тази фатка "тука няма тоя модел " я има откакто се помня и винаги я е имало.... някои модели на адидас изобщо не стигат до българския пазар и съм 1000% сигурен в твърдението си понеже нося основно тази марка и следя какво излиза и какво стига до тук и на каква цена просто е излишно да спорим всеки които е излизал в чужбина може да ти каже колко е грешно твърдението ти... едит : w00x с какво точно може да се плати в тоя амазон ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Visa Electron. MasterCard. Мисля, че и с American Express може. На теб проблема не трябва да ти е с какво може да се плати, а дали се доставя до България, защото преди няколко години, по-големите магазини премахнаха България от списъка със страните на които може да се доставя или искат сканирана кредитната карта. А между другото нали виждаш, че маратонките които искаш да купиш са за колеездене и е доста неудобно да се ходи с тях, освен ако нямаш намерение да им издялкаш бутоните с които се застопоряват педалите на правилното място Все едно да тръгнеш с калеври.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 13, 2006 Author Share Posted June 13, 2006 виждал съм ги на живо , един приятел има първия модел , тези "бутонки" от долу се вадят а след като се извадят смея да твърдя си става една много прилична маратонка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Така пробвах да купя това което искаш Мога да кажа че има доставка до българия до врата и доставката не излиза много..... но трябва да се регистрираш и да регистрираш кредитната карта в магазина като въведеш номера й.... после плащаш......и ти се прави банков запор на сумата за времето до което дойте доставкката.....след това с подпис и издаване на нещо като фактура си удържа сумата по пратката ако до срока не дойдат продуктите запора отпада добре е замислено мисля че лесно ще си ги купиш нещата Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Аз пък пробвах да поръчам апарат, но пишеше, че дадената стока не е достъпна за този регион. Не знам за останалите продукти как е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 e добре де аз като имам виза електрон мога ли да си поръчвам разни глупости ако се регна и си регна картата и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 Аз пък пробвах да поръчам апарат, но пишеше, че дадената стока не е достъпна за този регион. Не знам за останалите продукти как е. в интерес на истината на мен винаги така ми казва .... че не може до България .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 Сега проверих може да ви се свърши работа само в Булбанк..... Ако искаш отиди до там и чрез баноко превод до самата банка трябва да стане....но ти трябва и познат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 Сега проверих може да ви се свърши работа само в Булбанк..... Ако искаш отиди до там и чрез баноко превод до самата банка трябва да стане....но ти трябва и познат Аз съм поръчвал книги от Amazon.com.И чрез Virtual Visa на DSK нямам проблем(би трябвало и с не виртуална да работи).За маратонките също ми дава доставка до България Link to comment Share on other sites More sharing options...
hou001se Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 Sled kato tolkova mneniq se izrediha pak i az da dobavq. Moje prosto da skoknesh s avtobusa do susedna Greece i da si kupish ot tam sled kato si siguren che ne idva vsichko do tuk (vse pak kolko li hora se interisuvat ot maratonki za koloezdene). Taka pone shte ti doide po evtino dostavkata poneje za 40-50lv otivash i se vrushtash (a i shte si napravish priqtna razhodka). Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 Per Shipment Per Item CDs, DVDs, music cassettes, VHS videotapes, vinyl, software* $24.99 $2.99 Books* $29.99 $5.99 Kitchen & Housewares*, Tools* $29.99 $5.99/lb. Any combination of the above items Highest applicable per-shipment charge As above *Books with listed availabilities of more than 3 weeks may incur an additional shipping fee of $1.99 per item. Software, Kitchen & Housewares, and Tools can be shipped only to Austria, Denmark, Finland, France, Germany, Ireland, Italy, the Netherlands, Sweden, and the United Kingdom. twa e ot amazona,kato gledam za drugite raboti oswen knigi nqma za bg mai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 Един офф: Тия маратонки са за колоездачи бре. Ще ти се смеят ако тръгнеш да ходиш с тях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 Един офф: Тия маратонки са за колоездачи бре. Ще ти се смеят ако тръгнеш да ходиш с тях... човека знае че са за колоездене и каза че бутонките могат да се махат аз да те питам... ти без да прочетеш разбра ли че са за колоездене ? щото ме съмнявама Link to comment Share on other sites More sharing options...
hou001se Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 човека знае че са за колоездене и каза че бутонките могат да се махат аз да те питам... ти без да прочетеш разбра ли че са за колоездене ? щото ме съмнявама ...Road Cycling Shoe... Mislq che za vseki koito znae pone malko english shte mu stane qsno!!! Razbirachi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 ...Road Cycling Shoe... Mislq che za vseki koito znae pone malko english shte mu stane qsno!!! Razbirachi... ама че си забавен явно трябва да обяснявам сега като видиш тея маратонки разбираш ли че за са колоездене ? не разбираш щото няма как да разбереш...може да разбереш като прочетеш....разбирачо Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 14, 2006 Author Share Posted June 14, 2006 а сега ако обичате да спрете с офф-топиците , знам за какво са маратонките , също така ако бяхте прочели по нагоре малко щяхте да разберете че съм ги виждал и отдолу ония врътки им се махат и стават мнооо прилични маратонки Link to comment Share on other sites More sharing options...
hou001se Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 ама че си забавен явно трябва да обяснявам сега като видиш тея маратонки разбираш ли че за са колоездене ? не разбираш щото няма как да разбереш...може да разбереш като прочетеш....разбирачо zlobil sorry i za tozi off!!! Ami Cycling oznachava koloezdene, ako ne vqrvash ima edni debeli knigi koito im vikat rechnici i ako ti ne chetesh vsichko a samo shtrakash s mishkata i se mislish za golqma rabota to tova si e tvoi problem. Kolkoto po temata zlobil naistina shte ti doide malko nanagorno dostavkata i moje da se probvash v greece, no oficialniq magazin tam v momenta gi nqma. Druga vuzmojnost e da si poruchash v magazina na adidas do h. st. peterburg da ti gi dostavqt, predpolagam che s nqkakvo kaparo nqma da ti otkajat (az taka sum si poruchval ranica). Link to comment Share on other sites More sharing options...
damyan Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 Ако от www.amazon.com не става доставка за България може да пробва от www.amazon.co.uk. От там трябва да става, защото е в Англия, стига да го има продукта. Успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.