Jump to content
BulForum.com

PacMan World.3.


russsi

Recommended Posts

Като почитател на този жанр тази игра много ме заинтересува. Сега видях, че са я качили в арената, но за жалост е с трагичния StarForce. Ето ви скрийнове - link

Ето ви линк и към торент в арената - link

Ako нямате акаунт в арената. Ето оттук можете да си я дръпнете, но трябва да си направите акаунт - безплатно е.

Моля ако някой успее да подкара играта без да си отваря кутията на компютъра, да обясни как. Споделяйте своите мнения и впечатления относно играта.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Евала на reloaded, които я кракнаха и сега я дърпам. Нямам търпение да я поиграя малко.

Link to comment
Share on other sites

Сподели после дали си заслужава ! :)

Играта не е от най-добрите, но като цялостна реализация е доста над средното ниво. Графицата е добра като за jump'n'run. Главния герой Pac-man през цялото време си овори с неговия помощник и пуска някой лафовяе, от които можеи да не умрете от смях, но не са и толкова лоши. Звука и музиката са на ниво. Управлението също става, но вярвам , че ще имате малко трудности докато свикнете с него, но това не е голям проблем. В тази игра има няколко вида противници. Такива които можете да си биете на воля и такива от които сте принуден да бягата , докато глътнете голямото топче и не се превърнете в техен преследвач. В една част от играта дори ще оправлявате голям робот, но това не ми беше кой знае колко интересно. Геймплея е ... НЕ знам какво точно кажа за него. Има си и лоши има си и добри страни. Трябва да отбележим , че добрите страни са повече. Пробвайте я , играта вобще не е лоша.

Link to comment
Share on other sites

Преди малко си я качих и играх 4-5 мин и какво да кажа ... не е лоша играта :) Може да изглежда малко детска ама става за губене на време .

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...