tango Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 MP3-ките са TCM 128Mbt и I POD 256Mbt за ориентация ще кажа че въовще не стартират до скоро PC-то разпознаваше TCM-a сега и това не става,който има интерес ги давам двете комплект за 20 лв. така че в краен случай от двете да се направи една работеща Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 какъв е и-под-а, снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Какво си ги правил че не работят?! Мокрени, паднали, токов удар?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted May 27, 2006 Author Share Posted May 27, 2006 момчета ако знам къде е проблема бих го описал в някой форум,тук публикувам обява,за онези който ще им вършат работа нито са падали,нито мокрени поне докато аз съм ги ползвал,някой може да има работещи такива със спукан дисплей или корпус,друг ако има възможност може от 2-те да си направи една работеща знам ли не съм техник да кажа по конкретно за какво става въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Дай снимка поне на I-pod ? Занитересуван съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Аз съм заинтересован от I-Pod-а,но все пак кажи защо не работят и дай снимки на двете неща.Ако кайеш и някоя страница от интернет да видим точните характеристики си златен Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 момчета ако знам къде е проблема бих го описал в някой форум,тук публикувам обява,за онези който ще им вършат работа нито са падали,нито мокрени поне докато аз съм ги ползвал,някой може да има работещи такива със спукан дисплей или корпус,друг ако има възможност може от 2-те да си направи една работеща знам ли не съм техник да кажа по конкретно за какво става въпрос Въпроса неопира до това дали си техник или не. В общи линнии е интересна историята на "заболяването" ако може да се каже така. Това ще рече нещо от вида на: Ползвах ги и както си работиха и спряха или.......... Слушах го и го хакнах в земята защото не ме кефи или......... Взех ги дефектни ама ми писна да се боря.......... и т.н. Аз също имам интерес към обявата ама от де да мога да преценя "за мене си" дали стават изобщо за отремонтирване???? Зтова са и толкова много въпросите. Наистина е добре и снимчици да сложиш ако имаш възможност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 И все пак ша има ли снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted May 28, 2006 Author Share Posted May 28, 2006 отговарям на всички запитвания до колкото разбрах от информацията,която успях да събера за MP3-ките,аз съм 2 собственик тоест преди мен са ги ползвали и други хора първоначално работеха добре около 3 месеца след като ги взех,после ми направи впечатление,че с времето някой от записаните MP3-ки започнаха да им се губи съдържанието,а изписва само заглавието на песента,след това започнаха да работят само във флаш режим,тоест записите в MP3-ките се локализираха само като ги свържа към PC-то,а като ги изключа и ги пусна на батерия ми изписва на дисплея,че няма записи в паметта,сега са в такова положение,че даже не искат да се локализират от PC-то относно снимките не знам как се добавят към обявите в този форум мога ако ми дадете ваш и-меил мога да ви ги изпратя сега се сетих,че TCM MP3-то се локализираше от PC-то като "Sigma Tel" I POD-a не помня какъв му беше модела дано съм ви помогнал с тази информация Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Писах ти лично Дай координати (телефон) да дойда да видя Ипода най-вероятно ще го взема.. Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 След разговор със продавача става ясно че иде реч за 2 флашки МП3 Плеъри. Ipod-а всъщност не е от тези с големия дисплей а флашка със монохромен дисплей .Аз имам подобен модел "а може би и същия" променя се осветлението в 3 цвята "поне при мен е така". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.