don_anton Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 зна4и имам едно мп3 плеърче Олимпус м-робе 5гб и нямам проблем при трансфера на данни от пц-то на него но като го кънектна ми пише, че ще работи по-бързо ако го кънектна към хи-спеед УСБ. Мога ли да си купя ХИ СПЕЕД УСБ и просто да го сменя с мойто или трябва да се бърникат работи и по дъното ? кажете че нещо не съм на ТИ с УСБ 10кс предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Ммм, дано не греша, но мисля, че това се прави от BIOS. Моето дъно (от подписа) има възможност да се настройва USB-то от BIOS. Има HI-Speed, Normal и още нещо мисля... Погледни си биоса и по-точно настройките за USB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 22, 2006 Author Share Posted May 22, 2006 mersi za infoto 6te proverq sled malko 4e sq ne mi se zanimava ina4e 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Има два вида USB: 1.1, и 2.0. Второто е high-speed-a. По-новите дъна (вече не толкова нови) всичките поддържат 2.0. Освен хардуерно дъното ти да поддържа 2.0, трябва и операционната ти система да поддържа това. В случая с Windows XP, трябва да имаш инсталиран поне SP1. В BIOS търси нещо от сорта 1.1+2.0, т.е. съвместим режим, т.е. 2.0 е, но поддържа и 1.1 у-ва. Иначе можеш да го настроиш само на 1.1, в което няма много смисъл де, щом гониш 2.0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 23, 2006 Author Share Posted May 23, 2006 mersi za infoto i na 2mata 6te porazgledam sega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.