Jump to content
BulForum.com

ПУ "Паисий Хилендарски"


Legop4o

Recommended Posts

Така, разбрах, че любимият на всички ни Ректор - г-н Иван Куцаров - е решил да... ъъъ... премести гореспоменатите специалност в Пазарджик! Това означава, че е избрал буквално да изгони двете специалности с най-много кандидат-студенти всяка година от Пловдив. Ако на някой не му е ясно какво означава това, да поясня: всички студенти, изучаващи това в момента, ще трябва да се преместят в друг град, на нови квартири, с нови хора наоколо, в нова сграда с нови аудитории... Същото важи и за лекторите, макар че те ще могат поне да си живеят у тях (което не е много голяма утеха, ако трябва три пъти в седмицата да пътуваш рано сутринта до друг град). Да уточня: информацията е сигурна. Още не е написана черно на бяло (няма заповед, нито нещо подобно), но вече е официално (не и за студентите де... още) Е извинявайте, обаче не мисля, че трябва да се търпи подобно отношение. :angry1

 

П.С. Ще ме извиняват модераторите, не намерих тема за ПУ-то, но и да има, мисля, че това заслужава отделна :pirate

Link to comment
Share on other sites

Еми вдигайте се на бунт баси!

Студенти ли сте или лукови глави!

Ахам, това е идеята. От опит се знае, че от това много ги е страх тези...

Link to comment
Share on other sites

И все пак има ли някакво обяснение защо са предприели тази стъпка?

Може да излязат с номера, че няма място тук в Пловдив, в крайна сметка да излязат с номера че мислят за студентите. Вероятно има намесени някои интереси, и ще се направи всичко възможно да се изкарат нещата, че няма как иначе.

Link to comment
Share on other sites

Естествено, че има замесени интереси! Естествено, че има място! Това няма прецедент, случва се за първи път от изобщо!

Link to comment
Share on other sites

..О,Боже...това доказва в каква абсурдна държава живеем :( Добре че записах право ,а не философия...

Недопустимо е да се направи това,чак даже не мога да го повярвам.От къде имаш тази информация?Преместването в друг град не трябва да бъде позволено,още повече пък в Пазарджик,един от неприятните градове(всички колеги,които са от там си ходят с голямо нежелание).

Ако все пак е вярна,почвайте да протестирате мигновено!!!Просто си потърсете правата,вие(ние) сте(сме) студентите,вашите(нашите) интереси трябва да са с приоритет за всички!!Ще намерите подкрепа и от другите специалности,надявам се ;) Пак казвам,дано информацията да е погрешна,но все пак - успех ;)

Link to comment
Share on other sites

Уви, вярна е. В момента деканката се опитва да промени нещата, доколкото разбрах, но ако не успее ще трябва студентите да направят нещо :sayjin Все пак трябва да се изчака, докато всичко стане публично.

Link to comment
Share on other sites

Какво толкова се косите, ей го къде е, на 30 минути с кола :lol: :lol:

 

Ей такива изказвания направо трепят рибата :blink:

 

Иначе брата е етнология и като го гледам как щастливо си подскача тука... май и не подозира :)

Ще видим какво ще стане в такъв случай... Доста "интересно" хрумване си е :lol:

Link to comment
Share on other sites

Все още не мисля, че трябва да се прави каквото и да е, защото, ако наистина става дума за нечии интереси, както, предполагам, става, то винаги могат да кажат, че няма такова нещо. По-добре ще е, да изчакаме да го нарпавят публично, за да не могат да се измъкнат после по този начин.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...