Jump to content
BulForum.com

Продавам Laptop DELL INSPIRON

Recommended Posts

14.1" 1024x768 32bit. Супер цветове и няма умрели пиксели.

Intel Celeron 2.2Ghz

768MB RAM DDR 333Mhz

40GB HDD 5400RPM

SiS 32MB AGP4 Video

Combo CD-RW/DVD-ROM

Fax Modem UTV v.92

LAN 100Mbps

Wireless Belkin 54Mbps. G. С възможност до 104Mbps. - Още в гаранция.

3x USB 2.0.

NumPad keyboard.

Зарядно + много фешан чанта.

ЦЕНА: ~950лв. може и договаряне. МНОГО ЗАПАЗЕН !!! ВИЖТЕ СНИМКИ!!!!

От град Пловдив съм, може на място да го земете или с куриер да ви го прата за сметка на купувача.

Снимки на лаптопа - http://www.cheat-888.com/Laptop%20pics/ .

заинтересуван съм от машинката макар че съм притеснен от цената.

Има ли лицензен windows и какъв. от къде е купуван кога и има ли още гаранци и документи?

Има лицензен WindowsXP HE. Не сам го купувал аз, а го взех вместо пари от един длъжник. Той си го беше купил наскоро и е хал с компютрите и не го е ползвал почти. Поради тази причина няма гаранция и документи, но гарантирам за произход!! НЕ Е КРАДЕН!!! А цената може да се дооформи според желанието на клиента - има много аксесоари, които са на два-три месеца. Няма драскотина на нито една част от лаптопа, няма умрели пиксели и определено е бързичак. Ползвал сам го няма и два месеца за

AutoCAD 2006, което не е лека програма за повечето пс-та, и няма никакви проблеми, накъсвания при местене или подобни. За игри може и да не става, но като цяло машинката е просто трепач. Ако имаш интерес наистина може да се разберем кое ти трябва и да сформираме една цена добра и за мен и за теб :D .

До около час при работа на AutoCAD2006. Съжалявам за малко кофти обясненията и сравненията, но сам го ползвал за това :) Но който и да питате по-разбиращ ще ви кажесъщото, че ACAD не е лека програмка. :D

Незнам точно от къде е внесен, щото го взех от един длъжник който нямаше как да си плати. Но спрямо щепсела бих казал че е от англия купуван. Длъжника ми го взе и няма и 2-3 седмици след тва аз го взех :D Супер запазена машинка е просто ако някой намери забележка ще го черпа ! :) а за 800лв мога да ти дам лаптоп-а със зарядното и 256MB RAM. Всичко е ако искаш. Имам и нова оферта - към PCMCI wifi картата давам същата WIFI за PCI, за да си направите къщна WIFI мрежа. Еднакви модели са и са напълно съвместими ! Ето линк от където сам ги купил двете WIFI карти и още са в гаранция!!!

PCI -> http://www.belkin-bg.com/F5D7001.php

PCMCI -> http://www.belkin-bg.com/F5D7011.php

Който иска да казва, че няма време :rolleyes:

P.S. 1)800лв лаптоп със захранване и 256MB DDR

2)900лв лаптоп + 2 WIFI карти + NUMPAD KBD + MOUSE + супер чанта + 512MB DDR допълнителни!!!

Избирайте :D :P :D

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...