SirMixAloT Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 14.1" 1024x768 32bit. Супер цветове и няма умрели пиксели. Intel Celeron 2.2Ghz 768MB RAM DDR 333Mhz 40GB HDD 5400RPM SiS 32MB AGP4 Video Combo CD-RW/DVD-ROM Fax Modem UTV v.92 LAN 100Mbps Wireless Belkin 54Mbps. G. С възможност до 104Mbps. - Още в гаранция. 3x USB 2.0. NumPad keyboard. Зарядно + много фешан чанта. ЦЕНА: ~950лв. може и договаряне. МНОГО ЗАПАЗЕН !!! ВИЖТЕ СНИМКИ!!!! От град Пловдив съм, може на място да го земете или с куриер да ви го прата за сметка на купувача. Снимки на лаптопа - http://www.cheat-888.com/Laptop%20pics/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
casper Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 заинтересуван съм от машинката макар че съм притеснен от цената. Има ли лицензен windows и какъв. от къде е купуван кога и има ли още гаранци и документи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirMixAloT Posted May 15, 2006 Author Share Posted May 15, 2006 Има лицензен WindowsXP HE. Не сам го купувал аз, а го взех вместо пари от един длъжник. Той си го беше купил наскоро и е хал с компютрите и не го е ползвал почти. Поради тази причина няма гаранция и документи, но гарантирам за произход!! НЕ Е КРАДЕН!!! А цената може да се дооформи според желанието на клиента - има много аксесоари, които са на два-три месеца. Няма драскотина на нито една част от лаптопа, няма умрели пиксели и определено е бързичак. Ползвал сам го няма и два месеца за AutoCAD 2006, което не е лека програма за повечето пс-та, и няма никакви проблеми, накъсвания при местене или подобни. За игри може и да не става, но като цяло машинката е просто трепач. Ако имаш интерес наистина може да се разберем кое ти трябва и да сформираме една цена добра и за мен и за теб . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lwl Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 a kolko mu dyrji bateriqta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirMixAloT Posted May 16, 2006 Author Share Posted May 16, 2006 До около час при работа на AutoCAD2006. Съжалявам за малко кофти обясненията и сравненията, но сам го ползвал за това Но който и да питате по-разбиращ ще ви кажесъщото, че ACAD не е лека програмка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirMixAloT Posted May 16, 2006 Author Share Posted May 16, 2006 Нова цена !!! 900лв за целият комплект !!!! Пормоционално !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jewbox Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 kade moga da doida i da go vidq ? zainteresovan sym Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 siromaxcho umee da omaiva s prikazki chak az deto ne mi triabva sega laptop se zamislih dali da ne ida da go skiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 така и не успях да разбера от къде е закупен??! От Б-я от USA или ...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
avion Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 предлагам 800 ако всичко бачка на 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirMixAloT Posted May 19, 2006 Author Share Posted May 19, 2006 Незнам точно от къде е внесен, щото го взех от един длъжник който нямаше как да си плати. Но спрямо щепсела бих казал че е от англия купуван. Длъжника ми го взе и няма и 2-3 седмици след тва аз го взех Супер запазена машинка е просто ако някой намери забележка ще го черпа ! а за 800лв мога да ти дам лаптоп-а със зарядното и 256MB RAM. Всичко е ако искаш. Имам и нова оферта - към PCMCI wifi картата давам същата WIFI за PCI, за да си направите къщна WIFI мрежа. Еднакви модели са и са напълно съвместими ! Ето линк от където сам ги купил двете WIFI карти и още са в гаранция!!! PCI -> http://www.belkin-bg.com/F5D7001.php PCMCI -> http://www.belkin-bg.com/F5D7011.php Който иска да казва, че няма време P.S. 1)800лв лаптоп със захранване и 256MB DDR 2)900лв лаптоп + 2 WIFI карти + NUMPAD KBD + MOUSE + супер чанта + 512MB DDR допълнителни!!! Избирайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirMixAloT Posted June 1, 2006 Author Share Posted June 1, 2006 ПРОМОЦИЯ !!!!! ВСИЧКО ЗА 850лв !!!! Ааааааййййййййййде на пазарлъкааааааааааааааА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 дай да взема 512 ката рама аз какво ще кажеш дай някаква цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirMixAloT Posted June 1, 2006 Author Share Posted June 1, 2006 Само лаптоп-а с 256МВ РАМ за 750лв !!!! Айде поне едното ако не другото.... КАЗВАЙТЕ че накрая ще го подаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.