azsum Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Ако някой има дясната половина на 100 лева ( тази която е без главата ) от промоцията на Chio Chips мога да я купя и да направим партия за 100-те лева. Плащам веднага със изпращането и т.н. ще се занимавам аз. Офертата е валидна до 24 25 май ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 da ne otvarqm nova tema na men mi trqbva polovinkata na 10 leva,praim partiq 5 na men 5 na choveka s drugata polovinka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 da ne otvarqm nova tema na men mi trqbva polovinkata na 10 leva,praim partiq 5 na men 5 na choveka s drugata polovinka. Кажи коя половина имаш ти де . Не че аз имам някоя ама някой хора ще се чудят Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 аз имам лявата на 50лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
game_overss Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 аз имам лявата на 50лв. От достоверен източник знам че в чипсовете пускат само едната полвина на банктнотата а другата част въобще не я слагат в следващата партида чипсове по обясними причини ако случайно я пуснат ще много лимитид едишън Link to comment Share on other sites More sharing options...
vapi Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Ne e taka,nie na skoro sabrahme 10lv i dvete polovini i sega 6te gi pra6tame!4uh i za 50lv ot poznati 4e pak e stanalo taka!ima si gi i dvete polovinki spokoino,no se iska kasmet i qdene na pove4e 4ips! Pojelavam vi uspeh na vsi4ki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Eй вие тука правите конспирации бе-заради вас ще ни отложат от европейския съюз :x Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Айде де, аз имам лявата половина на 10 лева, някой с дясната и да правим партиика Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 От достоверен източник знам че в чипсовете пускат само едната полвина на банктнотата а другата част въобще не я слагат в следващата партида чипсове по обясними причини ако случайно я пуснат ще много лимитид едишън ima neshto takova po temata i az imam samo lqvata polovina,qvno sega sa napuskali levite polovinki da ni zaribat s chipsa i po natataka kakto kaza game_overss shte sa limited edition desnite polovinki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 От достоверен източник знам че в чипсовете пускат само едната полвина на банктнотата а другата част въобще не я слагат в следващата партида чипсове по обясними причини ако случайно я пуснат ще много лимитид едишън И аз така знам , иначе на десетолевките ги има двете половини , а на по-големите банкноти само едната половина и после ще пуснат ограничено количество от другата Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 в ОББ мисля че осребряваха скъсани на половина банкноти,но незнам дали половинката ще я осребрят или трябва да имаш и двете половинки.Пробвай! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Явно има само левите половинки. По тази логика,който има дясна не му трябва "партия". Ще си намери по-лесно лявата и сам ще си "ГУШНЕ" 100лв(или други)! Съжалявам за ОФФ-а! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dokt0rA Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 http://forum.data.bg/viewtopic.php?t=78819...f4702dbf48c6bdd дано не ме накажат заради вас ,но да се вземе предвид,че просто се опитвам да помогна.... интересно как в София има само десни половинки(в Пловдив само леви)... мисля,че схващате идеята ми!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 http://forum.data.bg/viewtopic.php?t=78819...f4702dbf48c6bddдано не ме накажат заради вас ,но да се вземе предвид,че просто се опитвам да помогна.... интересно как в София има само десни половинки(в Пловдив само леви)... мисля,че схващате идеята ми!! zavisi koi otkade gi gleda az imam ot 50 i 100 polovinki koito sa sas debelata laskava za6titna ivitza Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilD_CaT Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Аз имам лявата половина на 20 лв., ако на някой случайно му попадне дясната да пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Аз предлагам: 2х10лв ЛЕВИ 1х50лв ЛЕВИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 Айде и аз имам една лява половина на 50 лева. Айде де на никой ли не се пада дясна половина. Май ще ходя до шопско да си купувам от там чипс Link to comment Share on other sites More sharing options...
COP Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 Аз също имам лявите половинки на 50 и 20 лв. , ако някой има дясна ще направим партия и ще разделим парите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 Аз имам лявата половина на 100 лева.Обаче ми е интересно,дали ако някой ги намери и двете половини(без значение на коя банкнота),ще му пратят парите,или просто това е рекламен трик на Чио Чипс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 естествено, че ще ги изпратят, иначе - господари на ефира, и още сума ти лоша реклама на фирмата, съд и тем подобни, не вярвам че ще рискуват реномето си заради няколко хиляди лева, които ще изплатят, а може и да са стотици, защото се вижда, че са разпределили банкнотите по градове, така че в един град да има много малко бройки от двете половини на банкнотите Link to comment Share on other sites More sharing options...
game_overss Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 един малък офф топик да вметна преди години Кока кола бяха направили пак подобна игра като тая на Чио обаче беше целта да съберещ сричките ВЕ-СЕ-ЛА-КО-ЛЕ-ДА ей тия срички бяха под капачките на напитките им......два месеце са изкартих от пиене и събрах към 7-8 комбинации но при всички липсваше една сричка за да направя цялото изречение после се раздуха скандал и в последствие са оказа че въобще не е слагана тая сричка под капачките мамицата им оттогава знам че безплатен обяд няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 Аз мисля, че от 100 лв. ще са сложили не повече от 10 бр. десни някъде, и те я се паднат, я не докато върви кампавията. От 50 лв. - сигурно малко повече, от 20 - още малко повече и т.н. Направо се чудя защо другите производители на чипсове си траят, и не са завели дело срещу ЧИО. Аз, дето не съм много добре запознат със законите, се сещам за поне 2 нарушения - първо, нямаш право да даваш за награда вещ или сума, многократно превишаваща стойността на самия продукт, и второ - във всяка промоция (или томбола, или игра) трябва задължително да можеш да участваш и БЕЗ да си купиш продукта - просто организаторът трябва да осигури някакъв начин. Т.е. по закона за защита на конкуренцията другите производители могад да ги осъдят (е, според мен де, може и да не е така, признах си, че не съм 100% сигурен ), защото сега народът е луднал по тия ЧИО, и съответно не купува от другите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 Защото сега народът е луднал по тия ЧИО, и съответно не купува от другите... Предлагам (докато още може) да започнеш да лепиш някакви стикерчета от вътрешната страна на кутиите на компютрите Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 защото сега народът е луднал по тия ЧИО, и съответно не купува от другите... аз не съм си купил такъв чипс, откакто е тръгнала промоцията, а си купувам доритос с начо и рафълс, просто защото са много по-вкусни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.