Jump to content
BulForum.com

Купувам Дясната половина на 100 лева !!!

Recommended Posts

Ако някой има дясната половина на 100 лева ( тази която е без главата ) от промоцията на Chio Chips мога да я купя и да направим партия за 100-те лева. Плащам веднага :) със изпращането и т.н. ще се занимавам аз.

Офертата е валидна до 24 25 май !

da ne otvarqm nova tema na men mi trqbva polovinkata na 10 leva,praim partiq 5 na men 5 na choveka s drugata polovinka.

Кажи коя половина имаш ти де :). Не че аз имам някоя ама някой хора ще се чудят

аз имам лявата на 50лв.

От достоверен източник знам че в чипсовете пускат само едната полвина на банктнотата а другата част въобще не я слагат в следващата партида чипсове :) по обясними причини ;)

ако случайно я пуснат ще много лимитид едишън :punk

Ne e taka,nie na skoro sabrahme 10lv i dvete polovini i sega 6te gi pra6tame!4uh i za 50lv ot poznati 4e pak e stanalo taka!ima si gi i dvete polovinki spokoino,no se iska kasmet i qdene na pove4e 4ips! Pojelavam vi uspeh na vsi4ki! :P

Eй вие тука правите конспирации бе-заради вас ще ни отложат от европейския съюз :x

Айде де, аз имам лявата половина на 10 лева, някой с дясната и да правим партиика :)

От достоверен източник знам че в чипсовете пускат само едната полвина на банктнотата а другата част въобще не я слагат в следващата партида чипсове :) по обясними причини ;)

ima neshto takova :)

po temata i az imam samo lqvata polovina,qvno sega sa napuskali levite polovinki da ni zaribat s chipsa i po natataka kakto kaza game_overss shte sa limited edition desnite polovinki.

И аз така знам , иначе на десетолевките ги има двете половини , а на по-големите банкноти само едната половина и после ще пуснат ограничено количество от другата ;)

в ОББ мисля че осребряваха скъсани на половина банкноти,но незнам дали половинката ще я осребрят или трябва да имаш и двете половинки.Пробвай!

Явно има само левите половинки.

По тази логика,който има дясна не му трябва "партия".

Ще си намери по-лесно лявата и сам ще си "ГУШНЕ" 100лв(или други)!

Съжалявам за ОФФ-а!

http://forum.data.bg/viewtopic.php?t=78819...f4702dbf48c6bdd

дано не ме накажат заради вас :) ,но да се вземе предвид,че просто се опитвам да помогна....

интересно как в София има само десни половинки(в Пловдив само леви)... мисля,че схващате идеята ми!!

http://forum.data.bg/viewtopic.php?t=78819...f4702dbf48c6bdd

дано не ме накажат заради вас :) ,но да се вземе предвид,че просто се опитвам да помогна....

интересно как в София има само десни половинки(в Пловдив само леви)... мисля,че схващате идеята ми!!

zavisi koi otkade gi gleda :D :D az imam ot 50 i 100 polovinki koito sa sas debelata laskava za6titna ivitza

Айде и аз имам една лява половина на 50 лева. Айде де на никой ли не се пада дясна половина. Май ще ходя до шопско да си купувам от там чипс :lol:

Аз също имам лявите половинки на 50 и 20 лв. , ако някой има дясна ще направим партия и ще разделим парите.

Аз имам лявата половина на 100 лева.Обаче ми е интересно,дали ако някой ги намери и двете половини(без значение на коя банкнота),ще му пратят парите,или просто това е рекламен трик на Чио Чипс.

естествено, че ще ги изпратят, иначе - господари на ефира, и още сума ти лоша реклама на фирмата, съд и тем подобни, не вярвам че ще рискуват реномето си заради няколко хиляди лева, които ще изплатят, а може и да са стотици, защото се вижда, че са разпределили банкнотите по градове, така че в един град да има много малко бройки от двете половини на банкнотите

:punk един малък офф топик да вметна :) преди години Кока кола бяха направили пак подобна игра

като тая на Чио обаче беше целта да съберещ сричките ВЕ-СЕ-ЛА-КО-ЛЕ-ДА ей тия срички бяха

под капачките на напитките им......два месеце са изкартих от пиене и събрах към 7-8 комбинации но при всички липсваше една сричка за да направя цялото изречение :wacko: после се раздуха скандал и в последствие са оказа че въобще не е слагана тая сричка под капачките :angry1 мамицата им оттогава знам че безплатен обяд няма :D

Аз мисля, че от 100 лв. ще са сложили не повече от 10 бр. десни някъде, и те я се паднат, я не докато върви кампавията. От 50 лв. - сигурно малко повече, от 20 - още малко повече и т.н. Направо се чудя защо другите производители на чипсове си траят, и не са завели дело срещу ЧИО. Аз, дето не съм много добре запознат със законите, се сещам за поне 2 нарушения - първо, нямаш право да даваш за награда вещ или сума, многократно превишаваща стойността на самия продукт, и второ - във всяка промоция (или томбола, или игра) трябва задължително да можеш да участваш и БЕЗ да си купиш продукта - просто организаторът трябва да осигури някакъв начин. Т.е. по закона за защита на конкуренцията другите производители могад да ги осъдят (е, според мен де, може и да не е така, признах си, че не съм 100% сигурен :) ), защото сега народът е луднал по тия ЧИО, и съответно не купува от другите...

Защото сега народът е луднал по тия ЧИО, и съответно не купува от другите...

Предлагам (докато още може) да започнеш да лепиш някакви стикерчета от вътрешната страна на кутиите на компютрите :D

защото сега народът е луднал по тия ЧИО, и съответно не купува от другите...

аз не съм си купил такъв чипс, откакто е тръгнала промоцията, а си купувам доритос с начо и рафълс, просто защото са много по-вкусни

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...