Jump to content
BulForum.com

WilD_CaT

Members
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

About WilD_CaT

 • Rank
  Новобранец
 • Birthday 11/03/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Това ми звучи като The Darwin Awards (2006) - http://www.imdb.com/title/tt0428446/, но може и да бъркам....
 2. Подкрепям! Точно се връщам от киното. Имаше някои пропуски в сюжетната линия и може да не е "най-добрия филм правен някога", но определено е най-добрия американски филм, излизал през последните няколко години.
 3. "Мисия Лондон" - останах приятно изненадана. Голям скок напред за българското кино
 4. Здравейте, търся един филм от който не помня много. Главния герой беше военен. Филмът започваше как имаше една разярена тълпа, която беше обградила неговите подчинени и той нареди да се стреля по тях. След това се заведе дело дрещу него, където той се опитваше да докаже, че тълпате е била извън контрол и стрелбата е била наложителна. Мисля, че участваше един много известен актьор, но не помня повече. Ще съм благодарна, ако някой се сети за филма
 5. Аз търся един филм(сигурно е от 80-те някъде), който беше 4 части. На български беше преведен "Плътта на дявола", но под това име не го намерих. Разказваше се за времето на Инквизицията. Имаше едно семейство с три дъщери и двама братя, от които единия беше сгоден за най-голямата, но най-малката беше влюбена в него и направи така, че да не може да се омъжи за сестра и, после го сгодиха за средната и пак така, докато не го сгодиха за нея(а тя му беше любовница). Другия брат пък беше свещенник и той е главния герой във филма, през 4-те частти се показва развитието му като образ - от най-обикновенн свещенник, който сляпо вярва в Бога и божиите правила и е върло против методите на Инквизицията, ред обстоятелства го издигнаха до длъжността на Велик инквизитор. Цял ден го търся тва филмче, но не мога да го намеря, ако някой знае как се казва, ще съм му много благодарна. Edit:Намерих как се казва филма, той бил италиански(аз си мислих, че е американски) La Carne e il diavolo(1992) aka Flesh and the Devil (USA) Само остава проблема от къде да си го сваля, много ще се радвам, ако някой ми го намери.
 6. Форест Гъмп е филма, много е хубав Адио Рио
×
×
 • Create New...