Jump to content
BulForum.com

Футболни прогнози

Botev1912

Recommended Posts

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Я поправете една правописна грешка (ако може)

Мачове, за които сте дали прогноза, но все още не са играни или липват данни за резултата: .

Кофти е с тези ръчни пароли!

Не може ли да се направи веднага сам да си избера паролата и да не ми праща никви мейли?

Мачовете почнаха,а аз нямам мейл,макар че се регнах преди 5-10 мин

aaa, има ли някакъв начин да ми пратите паролата, защото не си я смених, а съм си изтрил писмото в пощатата по погрешка :( юзерът ми е същия като тук :)

CTAH4O said:

Не може ли да се направи веднага сам да си избера паролата и да не ми праща никви мейли?

Спокойно след малко ще ти я пратят и при мен беше така ;) .

Мда! Готово! ;)

Ся ше има мачкане :D

Edit:

Един въпрос: Като си напиша прогнозите и дам GO! сякаш ми се ресетват...

така ли трябва да бъде?

CTAH4O said:
Мда! Готово! ;)

Ся ше има мачкане :D

Edit:

Един въпрос: Като си напиша прогнозите и дам GO! сякаш ми се ресетват...

така ли трябва да бъде?

трябва да сложиш отметки пред тях ;)

CTAH4O said:

еми то пак си е ръчно, не ги мисля аз паролите, просто трябва да се валидира. И зависи кога вида че има регнати

Stenli said:
aaa, има ли някакъв начин да ми пратите паролата, защото не си я смених, а съм си изтрил писмото в пощатата по погрешка :( юзерът ми е същия като тук :)

Ме ще питам дали ще стане

Аз много не разбирам смисъла на отметките... ако искам да пиша за даден мач, ще напиша прогноза, а ако не искам - няма. Поне сложете един бутон за селектиране на всички.

RIP said:
Аз много не разбирам смисъла на отметките... ако искам да пиша за даден мач, ще напиша прогноза, а ако не искам - няма. Поне сложете един бутон за селектиране на всички.

добра идея

Извинявам се, но аз се регнах и нали трябваше да си полу4а паролата по емаила, но нищо не полу4их. Ако може да ми я пратите. ussrename : vaseto_bg

e_mail : vaseto_bg@abv.bg!!!!!!Благодаря. :D

RIP said:

тея отметки са за това, че може да искаш да дадеш прогноза само за 1 мач и ако няма отметки няма как. Иначе скоро ще има бутон select all

Botev1912 said:
тея отметки са за това, че може да искаш да дадеш прогноза само за 1 мач и ако няма отметки няма как. Иначе скорос ще има бутон select all

Това добре, но не може ли просто като е празна формата за дадената среща системата да си я прескача. Е, то може, но вие не сте го направили... както и да е, бутон select all ще оправи нещата :).

veso_e_izrod said:
Аз пуснах тема за тоя линк :) иначе в Премиершип съм дестети някъде засега  :D

Аз пък водя в Англия, макар че днес няма да хвана повече от точка, щото съм лепнал супер смешни прогнози. Изобщо много се очудих от себе си. В Англия и Германия имам 6 познати мача (2 точни и 4 знака) и само 2 изпуснати в тоя кръг. А аз в прогнозите съм супер зле...

• 2 weeks later...

Да, имам нещо като 7 поредни непознати...т.е. нули... Направо ме омазаха тия мачове. Явно просто имах добър първи кръг и толкова ще ми е. Принципно хич ме няма в прогнозите.

Аз си чакам бутончето! Дизайн сменихте, а едно бутонче не може да сложите :P .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...