tango Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 prodavam idealno zapazen Siemens S35I moje da e star model,no fakta che go polzvam veche 4 godina i ne e hodil na remont govori samo po sebe si davam go taka kakto e bil kypen s kytiqta,dokymenti, knijka s bg.instrykcii,originalnata my bateria q pazq i s neq kara 2 dena,davam i dopalnitelna rezervna zena 35lv.ima bg.meny i raboti s 3-te jsm.operatora pak doytochnqvam prodavam qka mashinka,a ne gazarski telefon komentar po zenata ne priemam Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Бартер за по-скъп ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted April 6, 2006 Author Share Posted April 6, 2006 brat imam 2 klasni jsm-a s tozi sa mi obshto 3 ne mi trqbva kaji inache kakvo predlagash nqkoi moje i da ti go vzeme znae li se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Какъв цвят му е подсвета? Защото ако е оранжев, ме интересува. Също ако те интересува бартер за по-скъп можеш да видиш в подписа ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted April 7, 2006 Author Share Posted April 7, 2006 da osvetlenieto my e oranjevo no barter ne me interesyva imam si 2 savremenni jsm-a s kameri taka che darja na kesh-a vse pak zenata e takava che vseki da moje da si go pozvoli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.