Jump to content
BulForum.com

Проблем с отварянето на .wma файл


bl8

Recommended Posts

Не знам дали точно тук е мястото на темата, но имам проблем с пускането на една песен.

Форматът е wma, а когато се опитам да я пусна Windows Media player ми отваря един нов минипрозорец, в който на френски ми обяснява да се обадя на някакъв телефон за регистрация или нещо подобно. Пробвах и с BSplayer, и с фообар 2000 (само за тва се сетих). Трябва да го отворя/енкодна в мп3 този файл, а не знам с какво. Помощ :huh:

Link to comment
Share on other sites

Хората са открили начин и то е когато се плайва дадения файл се записва, но при нашия случей е невъзмижно да се плайне или конвертне, ако можеше само 1 път до го плайнем..ехее...ама така невиждам начин. Ще търсим.

Link to comment
Share on other sites

В случая става дума за файл с DRM защита. Има 2-3 известни (за мен) начина за отварянето/конвертирането/прослушването на такива файлове, които са обяснени доста подробно на много места в нета. Достатъчно е в Google да се напише нещо от рода на "DRM protection play wma" :)

 

( DRM = Digital Rights Management )

 

...тея форуми които изчетох директен конверт не е възможен.

Не си стигнал до ония форуми, дето пишат че е възможен. :D

Link to comment
Share on other sites

Дам, казах че няма проблем да се направи, стига аз да съм тоя дет е поръчал първоначално песента и имам 3 пати право..примерно да е пунса...върват такива плеъри който с плая на песента се записва и т.н..тея форуми които изчетох директен конверт не е възможен.

----

Бе винаги има 3 и то най-лесен начин, bl8 заповядай

Само кажи, кой ше пей отгоре :)?

Link to comment
Share on other sites

vinyl_master : мерси много :)

Мен проблема ми беше, че не знаех какво да търся. Това с DRM-то и защитата от плейване е наистина гадно нещо. Евала на хората, които са я преодоляли :punk

А отгоре ще пее моята приятелка. Единственото гадно нещо е, че не търсихме този синбек. Все пак ще свърши работа. Още веднъж благодаря. :)

Link to comment
Share on other sites

донбре да ДРМ на Вма -то явно сте го кракнали а я кажете как да кракна ДРМ на Видео имам видео което твърди 4е е със А.Джоли ама е с права

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...