Burkoff Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Ами търся нещо за по-якичко за PC-то Изисквания: 5 + 1 максимална мощност - не повече от 100-120 W (реални) цена: новички са към 120-150 лв (от не толкова известни марки) Купувам нещо за около 70 до 80 лв максимум Дайте предложения :-) БЛАГОДАРЯ предварително !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Ами значи не можеш да си намериш колони за 80лв с субуфер повече от 30W.Съмнява ме да намериш даже и втора ръка защото никой няма да си ги продава.Препоръчвам това http://www.technopolis.bg/big_prod.php?off...1&cat=25&f=5268 .Може да разгледаш и целия каталог ако искаш.Аз съм с привилег и свирят мн добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Ами значи не можеш да си намериш колони за 80лв с субуфер повече от 30W.Съмнява ме да намериш даже и втора ръка защото никой няма да си ги продава.Препоръчвам това http://www.technopolis.bg/big_prod.php?off...1&cat=25&f=5268 .Може да разгледаш и целия каталог ако искаш.Аз съм с привилег и свирят мн добре. Може и повече от 30W, но няма да са близо до 100-120, а какво остава и за "реални". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Аз съм със същите и къртят мивки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amador Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 iskam samo da popitam tui kato i az 6te si tursq... muzika... Koe e po dobre... 2 qki floorstanding koloni JBL ili druga hubava marka... ili Creative... nqkvo model4e 5.1 deto e... stava vupros samo za muzika audio format.... filmite ne me intresuvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 iskam samo da popitam tui kato i az 6te si tursq... muzika... Koe e po dobre... 2 qki floorstanding koloni JBL ili druga hubava marka... ili Creative... nqkvo model4e 5.1 deto e... stava vupros samo za muzika audio format.... filmite ne me intresuvat Зависи какво ще слушаш на тях. Ако е МП3-та по-добре JBL-ките. Така и така музиката е 2 канална, няма смисъл от другите колони. Ако си падаш по DTS Audio, DVD Audio и др, тогава 5.1 система задължително Иначе аз лично много си харесвам Creative:) Тази система, която я показахте има мн сериозен недостатък....трябва да се навеждаш под масата всеки пък като искаш да си усилиш звука Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted March 5, 2006 Author Share Posted March 5, 2006 Аз съм със същите и къртят мивки. Ммм ок да взема да те послушам и да мръдна до технополиса и да си взема от там :-) Благодаря на всички които се отзоваха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.