Jump to content
BulForum.com

Търся SOUND

Recommended Posts

Ами търся нещо за по-якичко за PC-то

Изисквания:

5 + 1

максимална мощност - не повече от 100-120 W (реални)

цена: новички са към 120-150 лв (от не толкова известни марки)

Купувам нещо за около 70 до 80 лв максимум

Дайте предложения :-) БЛАГОДАРЯ предварително !!! :punk

Ами значи не можеш да си намериш колони за 80лв с субуфер повече от 30W.Съмнява ме да намериш даже и втора ръка защото никой няма да си ги продава.Препоръчвам това http://www.technopolis.bg/big_prod.php?off...1&cat=25&f=5268 .Може да разгледаш и целия каталог ако искаш.Аз съм с привилег и свирят мн добре.

Ами значи не можеш да си намериш колони за 80лв с субуфер повече от 30W.Съмнява ме да намериш даже и втора ръка защото никой няма да си ги продава.Препоръчвам това http://www.technopolis.bg/big_prod.php?off...1&cat=25&f=5268 .Може да разгледаш и целия каталог ако искаш.Аз съм с привилег и свирят мн добре.

Може и повече от 30W, но няма да са близо до 100-120, а какво остава и за "реални".

iskam samo da popitam tui kato i az 6te si tursq... muzika... Koe e po dobre... 2 qki floorstanding koloni JBL ili druga hubava marka... ili Creative... nqkvo model4e 5.1 deto e... stava vupros samo za muzika audio format.... filmite ne me intresuvat :blink:

iskam samo da popitam tui kato i az 6te si tursq... muzika... Koe e po dobre... 2 qki floorstanding koloni JBL ili druga hubava marka... ili Creative... nqkvo model4e 5.1 deto e... stava vupros samo za muzika audio format.... filmite ne me intresuvat :blink:

Зависи какво ще слушаш на тях. Ако е МП3-та по-добре JBL-ките. Така и така музиката е 2 канална, няма смисъл от другите колони.

Ако си падаш по DTS Audio, DVD Audio и др, тогава 5.1 система задължително:)

Иначе аз лично много си харесвам Creative:) Тази система, която я показахте има мн сериозен недостатък....трябва да се навеждаш под масата всеки пък като искаш да си усилиш звука:) :sick

Аз съм със същите и къртят мивки. :D

Ммм ок да взема да те послушам и да мръдна до технополиса и да си взема от там :-) Благодаря на всички които се отзоваха

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...