RAP`BOY Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 kade prodavat koli4ki s distanciono opravlenie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 vav vseki magazin za detski igra4ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted January 22, 2006 Author Share Posted January 22, 2006 imam napredvid nekvi svqsni ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Дай точна дефиниция за "свясни колички с дистанционно управление" Най големия магазин който наскоро съм виждал с такива джаджи е 1$.. На главната, точно под voodoo-то.. имаха и някакви моторни лодки последния път като бях там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 В Конрад, в дясно от хотел Санкт Петербург, има професионални и непрофесионални, отваряш им каталогаи гледаш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Има и вертолети такива с бензин, ама са към 2 000 и нагоре леФчета. Иначе обикновени има и в бившия Трансфер на Гладстон. За 20-40 може да си купиш от там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agop4o Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 ako iska6 profesionalna radioupravljaema kola s aparatura\proporcionalna\ licenz na KAJABA no tezi koli4ki ne sa za krasota cena na komplekta 120lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 ako iska6 profesionalna radioupravljaema kola s aparatura\proporcionalna\ licenz na KAJABA no tezi koli4ki ne sa za krasota cena na komplekta 120lv и откъде? точен модел и характеристики? гаранции? Link to comment Share on other sites More sharing options...
agop4o Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 ako izob6to znae6 za kakvo stava vapros njama da me pita6 za garancii idrugi za takava cena moje6 da vzeme6 samo upotrebjavan model a za takiva ne6ta garancia francija Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 agop4o,сподели къде се продават тези професионални колички за 120 кинта,защото имам голямо желание да си направя такава,но по груби сметки една количка от марка като HPI или MUGEN SEIKI излиза много над 500 долара,което леееко ме притеснява,а тези 120 лева направо ме правят купувач П.С и наистина ако имаш по-конкретна информация за характеристиките,ще е хубаво да я споделиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted January 23, 2006 Author Share Posted January 23, 2006 awe mnogo sam se zaribil isam takava s zarejda6ta bateriq ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ki Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 az moga da ti prodam moqta.SUper qka e .BMW Z4 sas zarejda6ti baterii. tq e na brat mi ama 6a ti e prodam toi dava. zavisi samo klko dava6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted January 23, 2006 Author Share Posted January 23, 2006 pic-s ima6 li pi6i nqkva cena ! awe dai na MP ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
agop4o Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 velvet tova za koeto ti govorja e za model na dosta godini+aparatura za upravlenie sega ako iska6 ne6to seriozno i novo prigotvi si 200 -300 evro samo za model i togava moje da tarsi6 pak ako iska6 po seriozna informacija obadi se na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 kade prodavat koli4ki s distanciono opravlenie ? Във е-бей има едно ФЕРАРИ ЕНЦО. Мащаб 1:10 с дистанционно комлект 4 джанти имаше и бензинови някви модели. Тоя беше 80 или 130 долара не помня щото гледах няколко такива Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted January 23, 2006 Author Share Posted January 23, 2006 Awe v pld nekade ! 4ak E-Bay eheee ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 velvet tova za koeto ti govorja e za model na dosta godini+aparatura za upravlenie sega ako iska6 ne6to seriozno i novo prigotvi si 200 -300 evro samo za model i togava moje da tarsi6 pak ako iska6 po seriozna informacija obadi se na pm а публично не можеш ли да обявиш магазин за такива джунджурии, щото на мен ми трябва в пловдив. и моля те не ми обяснявай пак колко съм тъп и не разбирам. откъде мога да съм сигурен, че това което предлагаш е оригинал?! искам да знам магазина да отида да си разгледам и ако открия каквото търся да си пазарувам. с тия приказки "един приятел на мой познат на леля му е чувал, че....." бизнес не може да се прави. дай нещо по-сериозно. едит: велвет, мерси. тези ги знам. не ме устройват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Цъкни тук -това обаче е в София.В Пловдив аз не съм виждал никъде такива чудесии Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buster Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Имаше преди време една фирма дето продаваше такива модели в Пловдив - ЕТ"Хоби модели" обаче не знам какво стана с нея т.е. съществува ли още и къде се намира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 В Конрад, в дясно от хотел Санкт Петербург, има професионални и непрофесионални, отваряш им каталогаи гледаш... Конрад са много сериозни.... Продават чудни хубавини... Колко съм им зяпал каталозите... Предполагам няма да е грешка да си вземеш техен модел. Бях гледал една 4 коня Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Има и вертолети такива с бензин, ама са към 2 000 и нагоре леФчета.Иначе обикновени има и в бившия Трансфер на Гладстон. За 20-40 може да си купиш от там. къде е точно тоя магазин на гладстон? къде се намира? Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Ходих и в конрад(нали за този магазин който е към моста на руски от страната на кършиака става дума?) нямаше нищо.Ходих да видя тази фирма ЕТ"хоби макети(или модели, не помня точно името) нямаше такава.Други идей от къде мога да се сдобия с що годе профисионална машинка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
agop4o Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 ELA DA TI POKAJA PROFESIONALEN MODEL Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Diablo Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 А ти погледна ли в каталозите на Конрад? За тази година не съм гледал каталога, но досега винаги са имали голямо разнообразие от авио, авто и други модели. Имат отделен каталог само за моделизъм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 А ти погледна ли в каталозите на Конрад?За тази година не съм гледал каталога, но досега винаги са имали голямо разнообразие от авио, авто и други модели. Имат отделен каталог само за моделизъм. Аз си мислех,че имат модели в наличност ... и направо излезнах... иначе можеш да си поръчаш по каталога? Ориентировъчни цени знаете ли?за моделите с електрически двигатели става дума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.