Jump to content
BulForum.com

Recommended Posts

Дай точна дефиниция за "свясни колички с дистанционно управление" :bgrin:

Най големия магазин който наскоро съм виждал с такива джаджи е 1$..

На главната, точно под voodoo-то.. имаха и някакви моторни лодки последния път като бях там :)

В Конрад, в дясно от хотел Санкт Петербург, има професионални и непрофесионални, отваряш им каталогаи гледаш...

Има и вертолети такива с бензин, ама са към 2 000 и нагоре леФчета.

Иначе обикновени има и в бившия Трансфер на Гладстон. За 20-40 може да си купиш от там.

ako iska6 profesionalna radioupravljaema kola s aparatura\proporcionalna\ licenz na KAJABA no tezi koli4ki ne sa za krasota cena na komplekta 120lv

и откъде?

точен модел и характеристики?

гаранции?

agop4o,сподели къде се продават тези професионални колички за 120 кинта,защото имам голямо желание да си направя такава,но по груби сметки една количка от марка като HPI или MUGEN SEIKI излиза много над 500 долара,което леееко ме притеснява,а тези 120 лева направо ме правят купувач

П.С и наистина ако имаш по-конкретна информация за характеристиките,ще е хубаво да я споделиш

velvet tova za koeto ti govorja e za model na dosta godini+aparatura za upravlenie sega ako iska6 ne6to seriozno i novo prigotvi si 200 -300 evro samo za model i togava moje da tarsi6 pak ako iska6 po seriozna informacija obadi se na pm

kade prodavat koli4ki s distanciono opravlenie ?

Във е-бей има едно ФЕРАРИ ЕНЦО. Мащаб 1:10 с дистанционно комлект 4 джанти имаше и бензинови някви модели. Тоя беше 80 или 130 долара не помня щото гледах няколко такива

velvet tova za koeto ti govorja e za model na dosta godini+aparatura za upravlenie sega ako iska6 ne6to seriozno i novo prigotvi si 200 -300 evro samo za model i togava moje da tarsi6 pak ako iska6 po seriozna informacija obadi se na pm

а публично не можеш ли да обявиш магазин за такива джунджурии, щото на мен ми трябва в пловдив. и моля те не ми обяснявай пак колко съм тъп и не разбирам. откъде мога да съм сигурен, че това което предлагаш е оригинал?! искам да знам магазина да отида да си разгледам и ако открия каквото търся да си пазарувам. с тия приказки "един приятел на мой познат на леля му е чувал, че....." бизнес не може да се прави. дай нещо по-сериозно.

едит: велвет, мерси. тези ги знам. не ме устройват.

Имаше преди време една фирма дето продаваше такива модели в Пловдив - ЕТ"Хоби модели" обаче не знам какво стана с нея т.е. съществува ли още и къде се намира.

В Конрад, в дясно от хотел Санкт Петербург, има професионални и непрофесионални, отваряш им каталогаи гледаш...

Конрад са много сериозни.... Продават чудни хубавини...

Колко съм им зяпал каталозите... Предполагам няма да е грешка да си вземеш техен модел. Бях гледал една 4 коня :confused

Има и вертолети такива с бензин, ама са към 2 000 и нагоре леФчета.

Иначе обикновени има и в бившия Трансфер на Гладстон. За 20-40 може да си купиш от там.

къде е точно тоя магазин на гладстон? къде се намира?

Ходих и в конрад(нали за този магазин който е към моста на руски от страната на кършиака става дума?) нямаше нищо.Ходих да видя тази фирма ЕТ"хоби макети(или модели, не помня точно името) нямаше такава.Други идей от къде мога да се сдобия с що годе профисионална машинка?

А ти погледна ли в каталозите на Конрад?

За тази година не съм гледал каталога, но досега винаги са имали голямо разнообразие от авио, авто и други модели. Имат отделен каталог само за моделизъм.

А ти погледна ли в каталозите на Конрад?

За тази година не съм гледал каталога, но досега винаги са имали голямо разнообразие от авио, авто и други модели. Имат отделен каталог само за моделизъм.

Аз си мислех,че имат модели в наличност ... и направо излезнах... иначе можеш да си поръчаш по каталога?

Ориентировъчни цени знаете ли?за моделите с електрически двигатели става дума.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...