Jump to content
BulForum.com

Предложете ми някаква клавиатура

Recommended Posts

Lucky Luciano said:
В Адроит имаше едни Benq. Взех такава за една приятелка и е много доволна :)

Аз ползвам една Benq - черни копчета със сив корпус и също съм много доволен. Евтина, няма дразнещи джаджи и е удобна :punk Но @tracker иска мултимедийна, така че явно не е същата :(.

JoroBoy said:
http://amigakit.leamancomputing.com/catalo...tech-UltraX.jpg

Ne e cherna,no e s cherni butoni......pipnesh li gi vednuj zabraviash za drug keyboard! ;)

Тая ми се вижда май с малък ход на клавишите, бие ми като тези на лаптопите. Вероятно веднъж като се свикне на нея няма връщане към "потъващите" стандартни клавиатури. Бтв, съгласен съм и на черен или бял обикновен компак, дори и да не е мултимедиен. Ако е мултимедиен може и да е бял, но да е с повече мултимедийни бутони (минимум 10, моделите с 8 не ми харесват).

Аз днеска си зех на Logitech internet pro ps/2

2797671.jpg

и да ти кажа съм впечатлен има един бутон F-lock, с който вси4ки Ф-бутони стават мултимедийни абе гъзариика :P цената й е 28лв с ддс ...заслужава си

A мойта е Deluxe версията на тази като вашата и последния път като проверих беше към 33-35$. От 4 години съм с нея и съм много доволен. макар и да не ползвам допълнителните функции на F бутоните.

Можеш от ТСМ да си вемеш добри са оптична черна.върви в комплект сас мишка.Аз си взех от там моята и съм много доволен :punk

20 лв ми излезна

Абе не е тука мястото да питам, ама няма смисъл да отварям нова тема. Значи аз съм с delux мултимедийна и горе има 2 бутона User-defined 1 и User-defined 2. За какво служат?

VeSo said:
Абе не е тука мястото да питам, ама няма смисъл да отварям нова тема. Значи аз съм с delux мултимедийна и горе има 2 бутона User-defined 1 и User-defined 2. За какво служат?

МИ преведи си го де.Служат да си мапнеш няква функция на тея бутони.

savamane said:
МИ преведи си го де.Служат да си мапнеш няква функция на тея бутони.

И аз си мислех така, ама как да го направя?

ми ако си инсталирал драйвери тряя да има6 една иконка ако не си мяхнал в таскбара ако си я махнал отиваш в контрол панела и там си търсиш каде ти е мишката и там тряя да се опрайш вече :bgrin:

logitech клавиатурката ми хареса.. някой да има идея какви пари струва едно такова нещо :)

в момента съм с безжичен a4tech черен.. ама разнообразието не вреди.. пък и ако някой път се прецакам да нямам заредени батерийки, колко му е да сложа клавиатура с кабел :love

Alukard said:
Можеш от ТСМ да си вемеш добри са оптична черна.върви в комплект сас мишка.Аз си взех от там моята и съм много доволен :punk

20 лв ми излезна

Апък аз бях и в двата TCM в Пловдив и никъде не видях мишки.Тук таме имаше и клавиатури но бяха тъпи.Ти къде ги видя.

zlobil said:
moqta q kupix za 27 ili 28 lv ot reseta predi okolo godina ne mradnala kop4etata ne sam izturkani abe klaviaturata e perfektna :D

28лева от Ресета страшна е няма да съжаляваш

;)

BlairProject said:
От Conrad, чисто черна, с бели букви и никакви мултимедийни щуротии - цена 6 лв. За 2 години не е мръднала (марка - не се чете, куча :D )

може ли да постеш една снимка...>?

и дали ги има още в Конрад...

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...