Runner Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 На мен филма като цяло ми хареса всичко си имаше Само на края ми стана кофти че го убиха Ееееееееее, браво бе! Кви са тия спойлери да му се невиди. Ти каза най-важното за филма и ми утрепа всякво желание да го гледам...баси... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Btw историята не е ли една и съща като тази в старите продукции на King Kong, защото аз имам някакви стари спомени от тях и помня, че и там умираше накрая, така че май няма голяма изненада И аз не съм го гледал, но само един въпрос. Като за филм с подобен сюжет и представата ти за него наистина ли не си предполагал, че това ще се случи, дори и да не си гледал старите филми. Винаги голямото и страшно чудовище, което всъщност се оказва добро, бива убито заради нечии интереси или всеобщия страх предиздвикан от огромната му "неконтрулируема" сила. За подобен филм има доста сериозна IMBD оценка, което би трябвало да значи че е стойностен поне отчасти. Нека излезе DVD и ще го видим и ние хората дето чакаме тва DVD Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 На мен филма много ми хареса!Единственото нещо което не ми хареса е че е прекалено дълъг!В първите 50минути не се случва нищо интересно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted January 16, 2006 Author Share Posted January 16, 2006 Днес го гледах във Фламингото най-накрая. Сигурно отстрани съм изглеждал така или така Много добър екшън и 3D анимация като цяло. Дори само заради това си струва да се гледа, иначе сюжета не е нищо особено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Днес отивам да го гледам най-накрая във Фламино и имам чувството че ще ми стане един от любимите филми Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Днес го гледах във Фламингото най-накрая.Сигурно отстрани съм изглеждал така или така Много добър екшън и 3D анимация като цяло. Дори само заради това си струва да се гледа, иначе сюжета не е нищо особено. Аз бях в неделя(от 6 часа прожекцията) и да те питам при вас имаше ли три десет минутни "атнракта" .Иначе филма е перфекттен.Само не ми хареса че в началото е малко муден,но няма как.А акиорската игра много ме впечетли."Тори Конговците"(аз така им викам на онея черните) играха много добре.Абе ФИЛМА СИ ЗАСЛУЖАВА Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted January 17, 2006 Author Share Posted January 17, 2006 Аз бях в неделя(от 6 часа прожекцията) и да те питам при вас имаше ли три десет минутни "атнракта" За щастие имаше само един от 15 секунди Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 За щастие имаше само един от 15 секунди Шанс .Аз през антрактите бях за пуканки,вода и да пусна една вода Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Да казва кой каквото ще, за мен това е един от най-великите филми правени някога! Невероятно красив филм, във всяко едно отношение. Усещането е неописуемо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Само аз ли мисля, че ша е тъп тоя филм или поне нещо, което сме го виждали в някви по различни размери (Godzilla примерно)??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Само аз ли мисля, че ша е тъп тоя филм или поне нещо, което сме го виждали в някви по различни размери (Godzilla примерно)??? Шшшш пич нищо общо Филмчето наистина е нещо ново за нас(поне за мен де ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 филмът е супер ,такова зрелище скоро не си спомням да съм гледал ,а ефектите сигурно са най-добрите на филм правен някога Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 филмът е супер ,такова зрелище скоро не си спомням да съм гледал ,а ефектите сигурно са най-добрите на филм правен някога Е чак най-добрите Иначе филма го гледах днеска и аз. Интересен е, добре реализиран. Но дефакто е почти същият като старите вариянти Иначе ми хареса филмчето, добра комбинация между драма и екшън Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Но дефакто е почти същият като старите вариянти e ти па кво си очаквал - чудо определено е яко филмчето - гледах го в лъкито (май повече няма да гледам филм там) и имаше загуби на звук не на едно място. направо си е барнат филма - като плуваха сред скалите залата се удари поне 2 пъти в тях и после кат са почна ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Да казва кой каквото ще, за мен това е един от най-великите филми правени някога! Невероятно красив филм, във всяко едно отношение. Усещането е неописуемо! Не мога да го кажа по точно..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 За мен филмът беше прекалено предсказуем и безидеен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
muggsy Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Както се казва - добре, че бях в приятна компания, докато го гледах, че иначеееее... А за мен филма беше "три в едно" "Титаник, Джурасик парк и Красавицата и звяра" = "Кинг Конг" Но се забавлявах много и не съжалявам за 3-те прекарани часа в киното ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Аз пък не се бях смял така от много време в кино салон Просто няма такава бронторгия мухихи Нормално е филмът да е предсказуем, все пак всеки е чувал/гледал оригинала и знае какво става, а това си е чист римейк А в Арена ако знаете кви психопати имаше на същата прожекция... тука хората ходят на кино, за да гледат сеира на другият, а не да гледат филм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.