Jump to content
BulForum.com

121 неща, които всеки мъж трябва да знае за жените!!!

Recommended Posts

• 3 months later...
  • Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Интересно защо мъжете не обичат умни жени. Може би, защото те знаят какво е мнението за тях(на мъжете за жение) и се възползват от това...а и да не забравя - много жени се правят на лигави и тъпи а въртят УМНИТЕ мъже на малкия си пръст :rolleyes:

PROSTAKA said:
И най умната жена няма акъл колкото най простия мъж.

Хубаво си си избрал user name-a, иначе човек може да те вземе насериозно.

Генерализации не са валидни тук.

dahter4eto said:
Интересно защо мъжете не обичат умни жени. Може би, защото те знаят какво е мнението за тях(на мъжете за жение) и се възползват от това...а и да не забравя - много жени се правят на лигави и тъпи а въртят УМНИТЕ мъже на малкия си пръст :rolleyes:

[майтап]

Аз лично не обичам умни жени, защото се водя от поговорката-въпрос: "Ако наоколо няма жена, която да ми каже, че не съм прав, не съм ли прав?"

[/майтап]

Thief said:
Хубаво си си избрал user name-a, иначе човек може да те вземе насериозно.

Генерализации не са валидни тук.

Къв си ти ве?Сметка ми държиш какво пиша ли а?Не си човека дет ша ми каже кое е генерализация и кое е валидно,нито си автор на темата разбра ли, тук всеки пише каквото си поиска.Относно ника ми мисля че твоя също не е кой знае какво.Вместо Тиеф по добре направо Кенеф да се беше писал :sick

Охо, стари форумяги се появяват така ненадейно... Васко, споко душа, не си давай много зор...на всичкото отгоре знаеш какво си написал, колко е вярно и така нататък. За какво ти е да се палиш толкова?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...